asus gtx560Ti ekran kartı aldım, bilgisayar taktım ama monitorda kabloyu kontrol et diyo, ekran gelmedi. acaba sorun nerdedir? yardımlarınızı bekliyorum...şimdiden tskler.
yardım!
Ekran kartından monitöre giden kablo takılı değildir belki. Monitöre görüntü gelmiyor.
Aynen ekran kartının güç kablosunu psu'ya takmamış olabilirsin yani kablo takılı olsa bile ekran kartı çalışmadığı için görüntü gelmez.
arkadaslar ekran kartı için iki adet galiba güç kaynagı kablosu cıktı içinden ancak güç kaynagına kadar uzunluğu yetmiyo nasıl yapmalıyım...
güç kablosunun her iki ucunada pcu ya bağlayacam?
dostum o 2 kabloyu diğer uçları 4 pin molex ise boştaki psu molex kablo uçlarına bağla ,ayrıca senin bir hatan da bence vga(monitör pc arası) kablo anakart üstündeki vga girişinde onuda yeni ekran kartına takman lazım şayet içindeki aparatlar eksik değilse dvi-vga dönüştürücü ara parça ile onuda takarsın !
dvi-vga adaptör
molex
550 w psu ekran kartından cıkan kablo ucu 4 adet onların hepsinimi psu ya takacam...taktım ama bi yanık kokusu gibi bişi geldi, korktum kapattım. psu molex ucu yeterli sayıda yok... bi bilsayarcıya götürecem yarın ama bilgisayarcılarada güvenmiyom...anlamıyolar ya yarın götürünce bununda baglanmasına bu ne ya diyecekler...ağrı dayım
Dostum şehir merkezinde vardır illa pcden anlayan yani. Ve yanık kokusu geldi diyorsun da bu önemsemeyecek bir durum değil..
benim kasa aopen h600 serisinden 400w lık bi kasa var. buna 850 lik psu taksam bi sorun olurmu?
Psu'dan mı ?? ekran kartına bir zarar vermemiştir inş.
psu dan geldi kesin...ekran kartını galiba cok ucuk aldım ben...şimdi diğerlerini uyarlamak lazım galiba...