Yardım...

frethax
12-10-2007, 15:30   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
8 mesaj

öncelikle bu topic i acarken cahillihime verin vista hakkında pek bişe hatta hiç bişe bilmyrmm ben yeni bir notebook aldm notebookta kendndn vista war yani ilk actıgında direkt cd siz vista kuruluo mecbur vistayı kurdmm flnn ama üni. de bizim hocalarımızz bilgisayarlarınızaa vista yüklemeyinn eger yüklerseniz 2.000.00$ cd ye wermk zorunda kalırsınız bu cd leri size cekemem dedii wr mı bu işinn dogrulugu yanlıslıgı oyun oynrknn falann hp orjinal oyun mu alcm ben şimdii işin ilginc yanıdaaa suan xp yide yüklemioo benim bil.

işte benim bil.

HP PAVILION DV6580ET GP624EA NOTEBOOK

İşlemci, işletim sistemi ve bellek

AMD Turion™ 64 X2 Mobil Teknolojisi TL-64
Düzey 2 önbellek 512 KB + 512 KB, AC/DC Modunda 35 Watt ile çalışan, en çok 1600 MHz sistem veriyolu   
Orijinal Windows Vista® Home Premium
2048 MB Standart bellek
En çok 2 GB DDR belleği destekler

Dahili sürücüler

160 GB Dahili sabit disk sürücüsü
5400 rpm Sabit disk sürücüsü hızı
Çift Katman desteğine sahip Lightscribe Super Multi DVD Yazıcı (+/-R +/-RW)

Sistem özellikleri

Secure Digital kartlar, MultiMedia kartlar, Memory Stick, Memory Stick Pro veya xD Picture kartlar için 5'i 1 arada tümleşik Dijital Medya Okuyucu
Yüksek hızlı 56K modem
Ethernet 10/100BT tümleşik ağ arabirimi
802.11a/b/g WLAN
Bluetooth® kablosuz ağ iletişimi
3 USB 2.0, 1 HDMI konektörü, 1 VGA bağlantı noktası, 1 RJ11 modem konektörü, 1 RJ45 Ethernet konektörü, S-video TV çıkışı, 2 kulaklık çıkışı, 1 mikrofon girişi, 1 IEEE 1394, uzaktan kumanda kızılötesi bağlantı noktası (uzaktan kumanda isteğe bağlıdır), kablo yerleştirme konektörü
IEEE 1394 Firewire® Arabirimi
1 ExpressCard/54 yuvası (ExpressCard/34'ü de destekler)
15.4” WXGA High Definition BrightView Widescreen
1280 x 800 piksel ekran çözünürlüğü
NVIDIA® GeForce™ 8400M GS Video adaptörü
128 MB atanan olmak üzere en çok 895 MB toplam grafik belleği
HP QuickPlay ortam yürütücü yazılımı ve özel menü denetimleri, müzik ve DVD düğmeleri
Tümleşik Stereo Mikrofonu Olan HP Pavilion WebCam
HP Mobile Uzaktan Kumanda
3B Sound Blaster Pro uyumlu ses - 16 bit tümleşik
Altec Lansing® hoparlörler
101 tuşlu, uyumlu klavye
Açma/Kapatma düğmesi , özel dikey Yukarı/Aşağı Kaydırma yüzeyi, ses düzeyi ayarlama ve ses kapatma düğmeleri, 2 Hızlı Başlatma Düğmesine sahip Dokunmatik Yüzey
90 W AC Güç Adaptörü

Yazılım

Microsoft® Works 8
Microsoft® Internet Explorer 7.0; Windows Mail; Adobe® Reader 8.0
Windows Media Player; HP Photosmart Essential , Windows Photo Gallery ; DVD Play ; Windows Movie Maker, Windows DVD MakerRoxio MyDVD Basic ; Roxio Creator Basic ; Windows Media center, Windows için QuickPlay
Kurtarma bölümü (sistem, uygulamalar ve sürücüleri ayrı ayrı kurtarma olanağı dahil); Kurtarma bölümünün isteğe bağlı yeniden dağıtımı; Kurtarma CD/DVD'si oluşturma aracı; Symantec™ Norton Internet Security™ 2007 (60 günlük canlı güncelleştirme); Dizüstü Bilgisayar Yardımı ve Desteği

yardım edersenzzz ck sevinirim ne yapmam konusunda....

uGuR.uK
12-10-2007, 16:43   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
8,316 mesaj

sen o hocalarına de diplomalarını geri versinler. sen gidip HP ürünü almısın ve onunla beraber sana lisanslı vista verilio, cunku o ürün icin odeme yaptıgında vista lisans ücretide icinde oluo onun. dolayısıyla kimse senden para mara isteyemez.
orjinal oyun konusundada ole bi zorunluluk yok.
(onermis gibi olmiim korsanı simdi sadece sorduun icin diorm, bu forumda bole illegal paylasımlar falan yasak, ayrıca orjinalı bırakta paranı otekilere yatırda demiorm yanlıs anlasılmasın)

frethax
12-10-2007, 16:49   |  #3  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
8 mesaj

yaaaaa cok saolunnnn bu benimmm oyunlarııı oynayabilecegimm anlamınaa geliooo =) hadee öptm tkrr by3

uGuR.uK
12-10-2007, 17:50   |  #4  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
8,316 mesaj

tskr icin saol bisi diil.