yardıma ihtiyacım var acele lütfen!!!!

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
mr_89
04-03-2010, 19:39   |  #1  
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
85 mesaj

arkadaşlar benim internetim kotalı.daha 4 gün oldu baya bir kısmı kullanılmış.size sorum şu modemde şifre olduğu halde benim internetime bir şekilde kolayca bağlanılabilirmi?eğer bağlanılabilirse bana ne yapmamı önerirsiniz?bağlanılamazsa dışardan, o zaman neden kota kullanmadığım halde artmış olabilir????

Son Düzenleme: mr_89 ~ 04 Mart 2010 19:39
uGuR.uK
04-03-2010, 20:03   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
8,316 mesaj

şifre varsa kolay kolay kimse giremez merak etme, zaten kablosuz değilse modemden veya başkasından kesinlikle şüphelenme. tam olarak ne kadar veri indirilmiş onu birde belirtirsen daha iyi olur, internet eskisi gibi değil ufak tefek gezintiler bile kotaya sağlam yansıyor artık.

by murat 58
04-03-2010, 20:20   |  #3  
by murat 58 avatarı
Yıllanmış Üye
1,067 mesaj

Bilgisayarına virüste bulaşmış olabilir.downloader gibi.bir taratmanızı öneririm..

KOBRRA
04-03-2010, 20:44   |  #4  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
279 mesaj

Modeme şifre koydum diyorsunuz ama hangi tür şifreleme yaptınız.WEP mi WPA mı WPA 2 mi?Bunların içinde eğer WEP i seçtiysen geçmiş olsun!!!Bu tarz şifrelemeleri acemi hackerlar bile birkaç saatte kırıyor.Eğer WPA2 gibi şifreleme yaptıysan şifre kırılma ihtimali oldukça düşük.
 Sorunun virüs de olabilir.Sistemini iyi bir internet security programıyla tarat.

Turkish Developer
04-03-2010, 21:31   |  #5  
Turkish Developer avatarı
Yıllanmış Üye
671 mesaj

Bilgisayar ekranına yansıyan her veri , kota harcıyor.

HD - HQ kaliteli videolar  izliyorsanız  ,bir kaç gün özgürce dolaştıysanız normaldir. Ayrıca ; 4GB  Kotanızın dolduğunu değil , bir kısmının kullanıldığını belirtmişsiniz.

Virüs konusunda arkadaşlarımızda önerilerde bulundular,açıklayıcı bilgilerini dikkate alınız.

Lütfen konu başlıklarını , açıklayıcı ifadelerle açmaya özen gösterelim. '' yardım-acele yardım - lütfen vs. '' şeklinde konu başlıkları  oluşturulmaz. Ayrıca; Konuları ilgili bölümler altında açmaya hassasiyet gösterelim,  Burası '' Windows 7 '' bölümü...

Konu Kilitlenmiştir.