Pc durup dururken kendi kendine donuyor ve reset atmassam bir daha kendine gelmiyor sorun ne olabilir yardımcı olurmusunuz.
Sistemim
Amd 945 dört çekirdek 3 ghz işlemci
2 gb ram
9800 gt ekran kartı
Pc durup dururken kendi kendine donuyor ve reset atmassam bir daha kendine gelmiyor sorun ne olabilir yardımcı olurmusunuz.
Sistemim
Amd 945 dört çekirdek 3 ghz işlemci
2 gb ram
9800 gt ekran kartı
Gigabyte 420 watt güç kaynağı var. Ekran kartı green versiyon düşük güç tüketimli. Güçkaynağı kasayla beraber gelen güç kaynağı. 2 gb ram alıcam ondan sonra format atıcam zaten ama sorun neymiş algılamaya çalışıyorum. 2 hafta sonra anca alırım rami para durumları anca birikir yani :)
Gigabyte 420 watt güç kaynağı var. Ekran kartı green versiyon düşük güç tüketimli. Güçkaynağı kasayla beraber gelen güç kaynağı. 2 gb ram alıcam ondan sonra format atıcam zaten ama sorun neymiş algılamaya çalışıyorum. 2 hafta sonra anca alırım rami para durumları anca birikir yani :)Şu an senin kullandığın powersupply,i ben bir önceki kasamda Zotac 9800GT ile kullanıyordum ve çok iyi performansı vardı ve hala bir köşede kendisine görev verilmesini bekliyor eski emektar,sözün özü her türlü o powersuplly,e kefilim yarı yolda bırakmaz kolay kolay,güle güle kullan :)
dostum oyun oynuyorsa sistemini oyun ısıtır ve bu ısdan dolayıda reset atabilir / imzamdaki HW monitörünü indir bi ölçme yap istersen
dostum oyun oynuyorsa sistemini oyun ısıtır ve bu ısdan dolayıda reset atabilir / imzamdaki HW monitörünü indir bi ölçme yapüstad reset atmıyor durup dururken donuyor masaüstünde hiçbirşey açık olmasa bile donuyor birdaha çözülmediği için reset atıyorum. Virüsten şüpheleniyorum ama yok gözüküyor. Format atacağımda ram alıcam onu bekliyorum .