Yardımcı olun arkadasLar

Laccoss
01-01-2010, 16:44   |  #1  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
22 mesaj

ben bilgisayarıma yeni bi Ram almayı düşünyorum arkadaslar tam olarak bılmıyorum bu sırada da yukseltmem gereken parcalar arsa onuda soylersenız ıyı olur bu arada 2 ana sorum war 1. ddr 2 1 gb ram alsam sıstemım kaldırırmı yada sıstemım max ne kdar ram alabılır 2. ekran kartım paylasımlı oldugu ıcın Ramın yarısını yıyo ram mı degıstıreyım yoksa paylasım lı ekran kartını ıptal ettırıp yenı bı ekran kartımı taktırıyım ksayı acıp baktıgım da ekran kartım anakartın uzerınde ama ayrı bır ekran kartı takmam ıcın yer war cevaplarınız beklıyorum sımdıdden tesekkurler arkakdaslr

Sistamimimn özellıkleri :
CPU
intel pentium R 4 CPU 3.06 Ghz
DDr2 512 mb Ram 266.5 Mhz
ATI RADEON XPRESS 200 Series 256 mb
80 gb hardsk

Son Düzenleme: Laccoss ~ 01 Ocak 2010 16:57
Roadrunnner
01-01-2010, 17:19   |  #2  
Yıllanmış Üye
694 mesaj

ilk olarak verdiğin bilgilerden bilgisayarının ne kadarlık ram kapasitesi olduğunu anlayamayız eğer bilgisayarı 0 aldıysan mutlaka yanında anakart kitapçığı verilmiştir yoksa everest programını yükleyerek anakart marka modelini öğrenebilir ve üretici sitesinden anakart ile ilgili bilgi alabilirsin oyun oynamak için gerçekten bir ekran kartı şart ayrıca tümleşik ekran kartını iptal etmek atla deve değil sadece bir bios ayarına bakar boş olan ekran kartı slotun pcı express mi yoksa agp mi agp ise ekran kartına para harcamaya değmez bu sistem ram takviyesiyle seni idare eder

by murat 58
01-01-2010, 17:49   |  #3  
by murat 58 avatarı
Yıllanmış Üye
1,067 mesaj

yeni bir ekran kartı almanız %40-45 daha fazla işlemci performansı sağlar.