facebook ta video izlerken yarıda bitiyor kesiliyor.sonuna kadar izleyemiyorum her zaman.bazen izleniyor bazende ilk 10-15 inci saniyede kesiliyor bitiyor bunun çözümü varmı acaba ??
yardımm
İnternet bağlantısı gidip geliyor olabilir. Kablosuz modemse sinyal seviyesini kontrol edin, kabloluysa ethernet kablosunu. Bir zararlı bilgisayara bulaşmış olabilir interneti kullanıyor da olabilir. Her ihtimale karşı Avira Free Antivirus'ü kurmanızı öneririm:
kablosuz modem kullanıyorum alt kattan ortak kullanıyoruz otak olduğu için mi acaba ?? ama genelde onlar açmaz pc yi ben kullanıyorum çoğunlukla bende anlamadım valla
nod 32 kullanıyorum ama 2 tane antivirüs programı ağırlaştırmazmı pc yi
Başka sitede video izlemeyi dene. Gene kesilirse;
1)Tarayıcı olarak Google Chrome kullan, diğerlerini unut gitsin.
2)Tüm bilgisayarı tara.
3)Bilgisayarını ve tarayıcını gereksiz programlardan ve eklentilerden arındır.
4)CCleaner ve Glary Utilities programlarını kullan.
5)Bilgisayar RAM'ini işgal eden gereksiz başlangıç öğelerini devre dışı bırak. (Çalıştır'dan Msconfig yaz, oradan ayarlayabilirsin.)
İki antivirüs bilgisayarı ağırlaştırır. ESET varsa Avira kurmana gerek yok. Google Chrome önermem, onun yerine Mozilla Firefox daha iyidir. Sinyal seviyesini de paylaşırsanız sevinirim.
chrome kullanıyorumsinyal seviyesi nerde yazıyo bilmiyorum ama 3-4 çubuk arasında değişiyor
Bence en iyisi kablolu. Kablosuzlar insanı kahrediyor.
chrome kullanıyorumsinyal seviyesi nerde yazıyo bilmiyorum ama 3-4 çubuk arasında değişSİnyal seviyesi normal ama bu işte bir anormallik var gibi. ADSL Yönlendirici şifrenizi değiştirmenizi öneririm. İnternetten modeminize uygun şifreyi bulunuz (ADSL Router .... password diye) sonra İnternet tarayıcınıza 192.168.1.1 yazıp enter'a basın. Eğer karşınıza şifre isteyen bir şeyler gelmezse 192.168.2.1'e girmeyi deneyin. Kullanıcı adı ve şifreyi yazıp giriş yapın. Sonrasında azıcık İngilizcenizi kullanıp ADSL Router Password'ü değiştireceğiniz yere gelin. Başka ayarlara dokunmayın. Tam açıklayamam çünkü piyasada çok miktarda ADSL modem markası var.İnternette aratıp resimli anlatım da bulabilirsiniz. Bu ayarı yapmayan kişilerin İnternete giriş kimlikleri Yönlendiriciye girilip kolayca bulunabilmekte ve bedava İnternet erişimi için kullanılabilmektedir. Bu şifrenin yanında bir de kablosuz ağ şifrenizin türünün WPA2 olması en iyisidir o da 192.168.2.1 (veya 192.168.1.1)'den ayarlanabilir şifre türü şeklinde.Genellikle önatımlı gelen Router şifreleri:
Kullanıcı Adı | Şifre
------------------------------------
(yok) (yok) (Direk girmeye çalışınca giriyor veya girişe tıklayınca direk giriyor. ÖR: Airties)
admin (yok)
admin 12345
root 12345
admin admin
root root
administrator 12345
administrator (yok)
admin router