arkaşlar i5 650 işlemcim pegatron anakartım atı readon hd 4600 ekran kartım ve 3 gb ramim var
ama makineme göre düşük performans alıyorum bunun nedeni ne olabilir yardımm
yardımm
Sorunu tam olarak açıklarsan bende elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışayım.casper nirvana(modeli aklımda deil)Sana bunu düşündüren şey nedir ?
Bu hazır bir bilgisayar galiba,markası ve modeli nedir ?
ya chrome bile bazen yanıt vermiyor durumuna geşlebiliyo oyun oynarken bi problem yok black ops cross fıre falan oynuyorm ama böyle tarayıcı hesap makinesi gibi şeyler çok kasıo nedeninin bilmiorum
biraz geç cwap verdim ama
bu komut için windows cdsinin takılı olması gerekmezmi??evet tabii ki gerekir ,sana eksik bilgi verdi.Önce xp cd sini tak sonra dedigi komutu yazıp tamam de.taramanın bitmesini bekle,hiç bir şeye dokunma.Bu dediği sistemi onarmak içindir olası eksik noksan yitik dosya varsa diye.Senin genel bir temizlik,bakım ve optimizasyon da yaptırman gerekir.Advanced SystemCare gibi,CCleaner gibi ,AshampooWinoptimizer gibi..vs...ile.
https://www.chip.com.tr/konu/pc-n ... landirin_22643.htmlSon Düzenleme: viking20 ~ 13 Temmuz 2011 14:33
evet tabii ki gerekir ,sana eksik bilgi verdi.Önce xp cd sini tak sonra dedigi komutu yazıp tamam de.taramanın bitmesini bekle,hiç bir şeye dokunma.Bu dediği sistemi onarmak içindir olası eksik noksan yitik dosya varsa diye.Senin genel bir temizlik,bakım ve optimizasyon da yaptırman gerekir.Advanced SystemCare gibi,CCleaner gibi ,AshampooWinoptimizer gibi..vs...ile.öncelikle işletim sistemim win7 dediğin programları kullanıodum ancak jubei adlı kullanıcı bu programlar win7yi yavaşlatır dedi kaldırdım.. ccleaner harici önerdiğiniz programların lnkini atabilirmisiniz
https://www.chip.com.tr/konu/pc-n ... landirin_22643.html
öncelikle işletim sistemim win7 dediğin programları kullanıodum ancak jubei adlı kullanıcı bu programlar win7yi yavaşlatır dedi kaldırdım.. ccleaner harici önerdiğiniz programların lnkiniHaydaa suçlu oldum iyimi ?
evet ccleaner türü programlar ile tüm önbellek ve tarayıcı geçmişini silersen windows 7 yavaşlar dedim yoksa o programlar yavaşlatır demedim.
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
148 mesaj
bak ccleaner + registry silici + virus programı
ile tarat komple sonra ccleaner ile başlanguıçtaki gereksiz programları isl
sonra bilgisyarındaki gerejksiz programlarıda sil.
kullandığın programları en son sürümüne guncelle.
hala sorun olursa temiz bir format at...