xp kullanıcısıyım . dün akşamdan beri bilgisayarım açılırken '' windows yerel saklanan profili yükleyemiyor , hasar görmüş profil ..'' tarzında uyarı çıkıyor sonra '' yerel profil bulunamıyor geçici bir profil kullanılarak oturum açmanız sağlanacak '' diye yazı çıkıyor. bütün fotoğraflarım ve benim için önemli olan şeyler gitti. kaç kere açtım kapadım ve sürekli aynısı oluyor . ne yapmalıyım bilgisi olan lütfen yardıım etsin :(
yardımmm lütfenn !!!
kullanıcı dosyaları muhtemelen duruyordur sadece oturum ayarları gitmiştir document and setting altından erişebilirsiniz.
Arkadaşların önerileriyle düzelmezse hızlı bir format sorunu çözmek gerekiyor bence. Xp'nin en iyi ilacı format çünkü. :)
yeni bir kullanıcı oluşturun ve bilgisayarı kapatmadan oluşturduğunuz profilde oturum açın. malwarebytes tarzı bir program ile derin tarama yapın ve bu arada da dosylarınızı "c:\documents and settings\kullanıcı adınız\Documents" ve "c:\documents and settings\kullanıcı adınız\desktop\" konumlarından flash bellek gibi başka bir ortama kopyalayın.
arkadaşlar dediklerinizi yaptım ama malesef etki etmiyo . eski kullanıcı profilime erişebilme olanağım yok mu dosyalarımı kurtarmam gerek . eğer hiç bi olanak yoksa zaten formatı deniycem mecbur .
XP, Vista, 7 hepsinde format atmadan yeniden 0 sistem kurmanin imkani basit ve kolay ama kimse okumuyor yada ezbere yapiyor
Sistemini sadece eski windowsu kaldirarak kurman ve bütün eski dosyalarina ulasman cok basit sadece Format esnasinda bölüm bilgisini oldugu gibi birak secmelisiniz Vista ve 7 icinde buna benzer secenekler cikiyor zaten.