öncelıkle mrb arkadaslr ben bılgısayarımı wındovs 7 yukselttım ama kameram uyumluluk saglamadı bılgısayarım 64 bıt ama kamera 32 bıt ıstıyo bıde netten falan kamerayı 64 bıt falan yapabılıyosun dedıler bana ne yapmam gerekıyorrr....
yardımmm
uyumluluk sorunları nedenıyle bu program engelledı dıyorr
sımdı denıyorum bakıcamm ama cam hıc yuklenmıyo cdyı takıyom bunu dıyorr
tamam oldu cok tesekkur ederım ılgılendıgınız ıcın
.. sürücü güncelleme aç kapa yeniden başlat derken düzelen.. sonradan tekrar eden win 7 ' üzerinde yaşadığım tek sorun . Usb' bağlantı kablosunu çıkarıp takmadan kendine gelemiyor kereta.
BENDE CASPER NİRVANA LAPTOP VAR,XP KULLANIYORUM,DÜN KAZARAADAPTÖRÜ TAKMADAN PİLİNİ ÇIKARDIM, O ARADA İNTERNETE BAĞLIYDI,FAKAT BİLGİSAYARI AÇINCA İNTERNETE BAĞLANAMADI, WİRELESS ONAR DEDİM,AĞI ONAR DEDİM OLMADI, BANA VERİLEN DRİVER CD SİNDEKİ BLUE TOOTH VE RALİNK WİRELESSİDEFALARCA KURDUM SİSTEME GİRİNCE ŞUNLARDA SARI SORU(?) İŞaretİ ÇIKTI:1-ETHERNET DENET
Cİ<2-GENİŞ DEPOLAMA
Mİ AYGITI3- SM BUS DENETLEYİCİ DRİVER CD SİNDEN BUNLARI GERİ YÜKLEDİM VE SARI SORU İŞARETLERİ KALKTI FAKAT HALEN ZYNXEL MODEME KABLOSUZ OLARAK BAĞLANAMIYORUM,SADECE AĞI BULUYOR RALİNK İN İŞARETİ YANIP SÖNÜYOR, VE SAĞ ALTTA AĞ BAĞLANTISI İŞARETİ SÜREKLİ OLARAK AĞ ARIYOR GÖRÜNÜYOR. EVDE BİRDE MASA ÜSTÜ PC VAR ONUNLA BAĞLANA BİLİYORUM(AMA KABLOLU OLARAK) LÜTFEN YARDIM EDİN, BANA E-MAİL DE ATABİLİRSİNİZ :a3903000@gmail.com danşimdiden teşekürler