merhaba benimde nero ile ilgili bir sorunum var googlede ararken buldum burayı ve üye oldum umarım çözerim benim ps m de nero zaten yüklüyüdü ama son ikigündür cd ye şarşı çekmeye çalıştım ama benden yazılım hakkı istiyor acil cd ye çekmem lazım nasıl yapmalıyım lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim iyigünler.
yardımmm
Telif hakkı korumasımı yoksa NERO'nun lisansıyla ilgili bir sorunmu? Ne dersenız deyin bu forumda illegal paylaşımlar yasaktır önce bunu söylemek isterim.Şimdi sorununuzu bıraz daha açın
hayır zaten benim bilgisiyarımda vardı ilk alınca ps yi yüklüydü herzaman rahatlıkla şarkıları cd ye kopyalıyordum bana neroyu açtığımda mp3 cd si oluştur dediğimde LÜTFEN SİSTEM YÖNETİCİSİNE^^NERO YAZIM HAKLARI^^uygulamasını yüklemesini rica ediniz diyor. ve neronun www.nero.com adresini veriyor. cd yi kopyalama işermi çıkıyor ama cd yi doldurmuyor sorun bu. acaba birşeyi silinmiş olabilirmi
Nero programı elınızde ise Neroyu tekrar yuklemek sorunu çözebilir.Bir deneyin eger sorun devam ederse başka yollara başvururz.
hallettim ps de 2 oturum var diğer oturumdan yapınca oldu . yanlız nerodan cd ye bi dosya yükleyebilirmiyim?
Dosya yazdırmak istiyorsun? yanlış anlamadıysam. Evet yazdırabılırsın
dosya dediğim sim2 oyunun simstr de verilern bi program var üyelerine 7.yılın hediyesiymiş içinde yeni eşyalar veb şeyler var onu başka ps ye aktarmam lazım çünkü oyun o ps de internette yok onda yani onu cd ye nasıl atıcam dosya kitap gibi şekilde olan kırmızı.