slmlar ben sahibinden.com dan alışveriş yaptım ama verişi olduda alışı bi türlü olmadı
neyse ben biriyle anlaştım ona iphone 3 gs 16 gb+300 tl önerdim ve kabul etti.
sonra ben buna kargoladım o bana iphone 4 ü gönderecekti ama göndermedi.ve benim iphone ona ulaşmış.
arıyorum arıyorum açmadı.sonra beni aradı ve 200 tl daha istedi bende ptt den gönderdim
ve şimdi no sunu sildirttirmiş
benide kara listesine almış
ona ulaşamıyorum
YARDIM EDİN LÜTFEN ŞİMDİ NE YAPABİLİRİM
yardımmmmm???? dolandırıldımmmm
nasılı mı var kardeşim git aynılarını polise anlat onlar gerekirse sahibinden le iletişime geçip bulurlar bide senin gönderdiğin telefonun imei numarasını biliyosan ve telefonun faturasıyla birlikte savcılığa suç duyrusunda bulun onlar telefon açıldığı an sinyal takibinden bulurlar. geçmiş olsun
Dostum GET sistemi dışında alış veriş yapmamalıydın ama sen merak etme. Hemen bir karakola gidiyorsun oradaki görevlilere mesajları, kargo fişlerini filan gösteriyorsun. O adamın numarasını da veriyorsun. Hemen bulurlar dolandırıcıyı.
Beni de birisi bu şekilde dolandırmak istedi ama o kişiyi çok ters köşe yaptım. :)
Ciddi ciddi hemen karakola gidin.
sahibinden.com a mail at sorununu anlat o kişi üye olurken üyelik bilgileri vermiştir o bilgilerden ulaşabilirler.
Bencede sahibinden.com'a şşikayet et ve daha sonra karakola başvur. Bu ülkede hakkını aramazsan böyle kişiler yüz bulur.
valla alısveriş yapılmaz sahibinden .com dan felan çık dışarıya sat elden ver .Karakola git durumu anlat tel nosunu ver sildirtse bile arştırır kesnlikle bulur türk polisi bu herşeyi bulur merak etme ama peşini bırakma sonucta hırsızlık en kötü şeydir .
arkadaşım öncelikle direk karakola gidip suç duyurusunda bulunacaksın zaten gerisi çorap söküğü gibi gelir onlar işini bilirler buda sana güzel bir ders olmuştur....
Bunun vebalini nasıl ödeyecekler anlayamıyorum kardeşim harbiden insanda nefs olmayınca neleri yapabileceklerine şahit olabiliyoruz git kardeşim karakola yakalansın cezasını çeksin.
teşekkürler arkadaşlar yanıtlarınız için bunu deneyeceğim elimde
kargo fişi
eski ve yeni nosu
ve çeşme ptt ve çeşme aras kargodan görüntüler ulaşabilir hakkımı arayacağım saolun!!
başka forumda sordum fazla yardımcı olmadılar
teşekkürler chip.com üyeleri:):):)
giitim ama 18 yaşından küçüksün dedi başka biri gelsın dedi polis
Takas yapacaksanız elden yapsaydınız. Yoksa zaten parayla alacaksanız kargo size gelmeden para karşı tarafa aktarılmıyor. Gittigidiyordan öyle biliyorum. 18 yaşından küçüksen velinle gidersin. Sorunun düzelir umarım. Bundan sonra daha dikkatli olursun.