Avrupa Şampiyonası'nda ilk çeyrek final mücadelesinde Portekiz'i 3-2 yenen Almanya adını yarı finale yazdırdı.
Milli Takımımız Hırvatistan'la oynayacağı çeyrek final maçını kazanması halinde yarı finalde Almanya ile karşılaşacak.
Avrupa Şampiyonası'nda ilk çeyrek final mücadelesinde Portekiz'i 3-2 yenen Almanya adını yarı finale yazdırdı.
Milli Takımımız Hırvatistan'la oynayacağı çeyrek final maçını kazanması halinde yarı finalde Almanya ile karşılaşacak.
Almanların defansı çok sağlam. Portekiz de çok hızlı bır takımdı ama burda Almanların katı defansı ve orta sahası maçı kurtardı
bence dünkü maç iyi yönetilmedi spikerler bile diyordu galiba portekiz le birlikle hakem de eve gidecek diye :D herneyse sonucu artık değiştiremeyiz inşallah kazanırız hemen almanya maçını düşünmeyelim hayal kırıklığına uğrayabiliriz.
hele bi hırvatistanı geçelimde almanyayı sonra düşünürüz. dereyi görmeden paçaları sıvamaya gerek yok.
Niye rövanş yapmamızı istiyorsunkı. Boşver turu geçelimde Portekizlilere böyle kapak olsun..
Akşam Portekiz oynayamadı. içeride hiç çoğalamadı. Lehman'da formundaydı.
Bize karşı böyle bir Powtekiz oynasayd 9 puanla çıkardık belki. İsviçre bile yenmişti Portekiz'i zaten:/
Alman savunması akşam müthişti zaten o 22. dakikada gol atan Schweinsteiger çok iyi bir oyuncu hayran kaldım 4 alman maçının 4ünü de izledim çok mükemmel bir oyuncu
C.ronaldo bütün beklentilerimi yıktı.ben bu şampiyonada onun yıldızlaşmasını beklerdim ama yapamadı zaten dünde falza bir varlık göstermedi.Portekiz e gelirsek onlar bunu hep yapıyor.güzel oynuyorlar tat veriyorlar ama ipin ucunu getiremiyorlar bir türlü...
XxXDaRKoXxXAkşam Portekiz oynayamadı. içeride hiç çoğalamadı. Lehman'da formundaydı.İsviçre maçına zaten yedeklerle çık"MIŞ" ne gerek var boşuna stres...Bize karşı böyle bir Powtekiz oynasayd 9 puanla çıkardık belki. İsviçre bile yenmişti Portekiz'i zaten:/
Alman savunması akşam müthişti zaten o 22. dakikada gol atan Schweinsteiger çok iyi bir oyuncu hayran kaldım 4 alman maçının 4ünü de izledim çok mükemmel bir
Lehman formundaydı doğru topların anasını ağlattı:D
Almanyadaki oyuncuların tümü nerdeyse yıldız işimiz çok zor...
Hırvatistanı geçeceğimize inanıyorum...