Arkadaslar yarın ıkı tane notebook alacagım kararsızım. Oyunla işim olmaz fazla grafik kartının yüksek olmasına gerek yok. Sadece Microsoft programlarını kullanacagım buna ek olarak muzik flim ve internet amacı ile kullanacagım. Marka konusunda çok kararsızım benım seçtiklerim bunlar yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum. (vatanbilgisayar'dan olsun. )Sağlamlık ve kalite önemli benim için. Şimdiden tşk ederim arkadaşlar.
Yarin Notebook alacagım kararsızım lütfen yardımcı
bu tercihler arasında sana önerim toshibadır. Fakat sağlamlık ve kalite konusunda asus iyidir bana göre.
http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=31607
acer daha iyi gibi yada toshiba olabilir
Casper dan sakın ha sakın uzakdur.
Toshiba alırsan paranın %10 unu ismine verirsin. Sony içinde aynısı geçerli.
tabi bu markalar oldukça iydir. tabi size sanırım fiyat açısındanda uygun olması gerekli.
Asus Modellerini araştırırsan tam sizin için uygun modeller olucaktır.
fiyat/performans ta Asus oldukca iyidir. Dell İnspiron değilde Dell XPS modellerinede bakabilirsiniz.
hatta bu sıra migros un yaptıgı bir ibm kampanyası var 799 ytl ye ibm core2duo 2.2 2gb ram 12.1 notebook aldım. hala stoklarda varsa en yakın migros mağazasına uğrayın.
hepsi buradada 1125 ytl ben 799 ytl ye aldım migros tan.
sakarboyCasper dan sakın ha sakın uzakdur.memnun musun peki ibm' den?Toshiba alırsan paranın %10 unu ismine verirsin. Sony içinde aynısı geçerli.
tabi bu markalar oldukça iydir. tabi size sanırım fiyat açısındanda uygun olması gerekli.
Asus Modellerini araştırırsan tam sizin için uygun modeller olucaktır.
fiyat/performans ta Asus oldukca iyidir. Dell İnspiron değilde Dell XPS modellerinede bakabilirsiniz.hatta bu sıra migros un yaptıgı bir ibm kampanyası var 799 ytl ye ibm core2duo 2.2 2gb ram 12.1 notebook aldım. hala stoklarda varsa en yakın migros mağazasına uğrayın.
hepsi buradada 1125 ytl ben 799 ytl ye aldım migros tan.
ibm den kim memnun değilse afedersiniz ama aklı yerinde değildir.
yada şansına sorunlu bir ibm denk gelmiştir.
alınabilecek en kaliteli notebook varsa biriside IBM dir.
yeni aldıgımın haricinde 2. ibm im daha var
birisi pentium 3 1200 mhz 512 ram.
şuanki piyasadaki dualcore 1.4 1.6 notebooklarla bedava verseler değişmem.
8 yıllık cihaz hala web sitesinde güncel programlar mevcut notebook a özel.
Ibm artık notebook yapmıyor, notebooklarını lenovo üretiyor..
tam olarak aralarındaki olayı bilmiyorum ama sanırım lenovo satın aldı ibm'in kişisel bilgisayar olayını. Ibm de kurumsal çözümlere ve serverlara agırlık veriyor artık.
Benim hoşuma giden bu http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=34162
Ben Olsam Casper alırım fiyatına göre özellikleri çok iyi
bir de marka olarak da Exper tercih etmem asla
Casper en mantıklısı olarak görünüyor seçenekler arasında
Toshiba ya marka diye para vermem asla
Toshiba işlemciyi mi anakartı mı Ekran kartını mı neyi kendi üretiyor ne de kendi patenti var?
Yoksa İNTEL değil Toshiba Core Duo mu işlemcinin adı
Ekran kartı Toshibadia mı Nvdia yerine
Ya da ATİ değil TOsİ mi?
Geçin bunları ya az paran var toshiba alacaksın olacak iş değil oldu olacak sony al !
deveye sormuşlar neden boynun eğri diye.. Buna benzemiş mesajın.
.. Casper ne yapıyor ki ?? Neyi üretiyor. Türk markası diye giydiriyorlar sadece..
Diğer yandan en azından toshbiba o. Hiç toshiba kullanıpta nefret eden birini gördün mü? Evet pahalı ama aldığın hizmete,desteğe ve garantiye değer..
unutmayın ki IBM hala kişisel bilgisayar yapıyor sadece şuan için sadece kişisel bilgisayarları Lenovo adı altında satılıyor ve Lenovo lara İBm destek merkezleri teknik destek sağlıyor.
Casper Fiyat açısından iyi olabilir ama üretim kalitesi en kötü markadır. bunu sakın unutmayın. bu yüzden ucuzdur.
hiç bir marka kendi donanımını yapmaz ama bazı markadalr kendisi belli başlı donanımları modife ederek sadece chipset kullanarak üretir. ve bunu heleki casper hiç yapamaz.
fakat IBM, hp ,Toshiba vb. markalar Anakartlarını kendisi üretir ve sadece üzerlerine Ekran kartı işlemci ve bir takım chipsetler entegre edilir.
buda bu sistemin doğası gereği olan bir sistemdir.
ne sony ne toshiba ne ibm nede diğer markalar kendi chipsetini üretmez sadece entegre edilir.
bilindiği üzere IBM in kendi işlemcisi vardır (IBM CELL) bunuda sadece IBm in çok gelişmis serverlarında ve Play station modellerinde kullanılır.
tabi bazı markaların da kendine özgü yaptıgı chipset türleri bulunmaktadır.
unutmaya gerek yok ..
bknz.. http://www.lenovo.com/lenovo/tr/tr/
"IBM’in Kişisel Bilgisayar Bölümü’nü satın alan Lenovo, kendini, dünyanın mühendislik harikası kişisel bilgisayarlarını tasarlamaya adamış yenilikçi bir uluslararası teknoloji şirketidir. Gelişmekte olan pazarlara yatırım yapmaya odaklanan Lenovo’nun iş modeli inovasyon, operasyonel verimlilik ve müşteri menuniyeti üzerine inşa edilmiştir."
link böyle diyor..
Tuğsanunutmaya gerek yok ..aynen öyle katılıyorum fakat benim demek isteğim şubknz.. http://www.lenovo.com/lenovo/tr/tr/
"IBM’in Kişisel Bilgisayar Bölümü’nü satın alan Lenovo, kendini, dünyanın mühendislik harikası kişisel bilgisayarlarını tasarlamaya adamış yenilikçi bir uluslararası teknoloji şirketidir. Gelişmekte olan pazarlara yatırım yapmaya odaklanan Lenovo’nun iş modeli inovasyon, operasyonel verimlilik ve müşteri menuniyeti üzerine inşa edilmiştir."
link böyle diyor..
daha henüz kendi sistemlerine tam olarak oturtmuş değiller halen bir çok modelde ibm sistemlerinin ve programlarının ismini değiştirerek kullanıyorlar. ve IBM den gelen kalite anlayışını devam ettirmek istiyorlar.Son Düzenleme: Fatih_ARMAĞAN ~ 24 Ağustos 2008 18:33
Arkadaşlar acer nasıl bi marka ?? Yorumlar sonucunda heralde casper'den uzak kalacağım. Sımdı aklımda acer ve toshiba var hangisini tercih edeyim ?
acer aspire kullandım gayet saglıklı ve guzel ömrü hayatımda toshiba marka hic bir sey kullanmadım teknik servise gelenler dısında
ben olsam ibm,dell yada hp alırdım..
alırdım çok kaliteli markalar...
en beğendim marka sony ama dizüstü pc leri çok pahalı
sakarboyibm den kim memnun değilse afedersiniz ama aklı yerinde değildir.teşekkürler yorumun için!
yada şansına sorunlu bir ibm denk gelmiştir.alınabilecek en kaliteli notebook varsa biriside IBM dir.
yeni aldıgımın haricinde 2. ibm im daha var
birisi pentium 3 1200 mhz 512 ram.
şuanki piyasadaki dualcore 1.4 1.6 notebooklarla bedava verseler değişmem.
8 yıllık cihaz hala web sitesinde güncel programlar mevcut notebook a özel.
Size tavsiye edilecek marka ASUS olur , bu baktığınız cihazlar kusura bakmayın ama memnun olunmayan cihazlar, ASUS un modellerine bakmanızı tavsiye ederim,servistede oldukça başarılılar bu çok önemli özellik,çok laptop kullandım marka olarak en beğendiğim ASUS tur, servislik bir durumda kapınızdan alır kapıya teslim eder.Sizin fiyat aralığınızda önerebileceğim en yakın cihaz
ben CASPER ı tavsiye ederim
senin notebook seçeneklerinden
bu CASPER http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=34162
alınır bence alacaksan CASPER al hem ucuz hem performans hız olarak güzel
kullanmadan bilemezsiniz ben kullanıyorum süper
sen de al kullan bence alırsan kullanınca çok iyiymiş diyeceğine
inanıyorum