10.xxx + Mesajı olupda 2004de kaydolan bu nacizane kişilik kim dedim. Oda ne 8yaşında Chip foruma atılmış bi arkadaş :)
Belki arkadaş yaş kısmı ile dalga geçmek için yapmış olabilir:)
chip dergisinin 14. yılı
forum ise 2004 te açıldı bunun nesi yanlış.
simdi bu cumlede bozuldugunda adama tepkı verdıgınde bellı adamın acıklamasını gordukten sonra bu sazanlık saygısızlık gırgıra dondu galıba cıddı cıddı kımlerle takılıyoz 8 yasında foruma atılmıs cocuk dedınmıssın adam acıklamayı yapıstırıncada gırgıra vurup hahaha cewap verdın yapmıssın ıyı guldum ha ne adamlar varya:))))
yanlış olan senin eğlence bölümüne ve SIRF gırgır amaçlı açtığım bu konuya yorum yapman :)
simdi bu cumlede bozuldugunda adama tepkı verdıgınde bellı adamın acıklamasını gordukten sonra bu sazanlık saygısızlık gırgıra dondu galıba cıddı cıddı kımlerle takılıyoz 8 yasında foruma atılmıs cocuk dedınmıssın adam acıklamayı yapıstırıncada gırgıra vurup hahaha cewap verdın yapmıssın ıyı guldum ha ne adamlar varya:))))açıklama ? uzun süredir bu foruma takılıyorum neyin ne olduğunuda emin ol sizden daha iyi biliyorum ;)Onun herhangi bir kullanıcı olmadığını bilmiyor musunuz ? BOT
10.xxx + Mesajı olupda 2004de kaydolan bu nacizane kişilik kim dedim. Oda ne 8yaşında Chip foruma atılmış bi arkadaş :)çok takmayın bu konuya;çünkü bu yaş meselesi forumun teknik bir hatasından ileri geliyor idi.Hatta
( eskiler bilirler) her foruma yeni kaydolanın yaşı 12 olarak gözüküyoordu.Yani o gördüğünüz yaş gerçek yaşı olmayabilir.Sonradan bu hata düzeltildimi bilmiyorum.
Bence önce sen Türkçe ni düzelt sonra milletin yaşına bak Takılıyoruz yerine takılıoruz büyük harflerde baslarda kullanılır ortalarda değ
Geyik amaçlı ve Eğlence bölümüne açılmış bir konu dikkatimizi çektimi ?
Ayrıca o herhangi bir kullanıcı değil yani belirttiğiniz "millet" kategorisine girmiyor
İlk okulda verdiler o bilgileri hatırlatma için ayrıca teşekkürler.
Barış artık cevap verme çünkü anlamayana davul zurna az. Barış forumda hep seviyeli yorumlar yaptı kimseyi rencide etmeyi amaçladığını sanmıyorum.