yasak olmasına ramen ülkemizde en çok ziyaret edilen site you tube sebebi sizce nedir ?
yasak olan youtube
Bu forum kilitli bir forumdur. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Bence daha çok video bulunması. Ve Ünlü bir video Paylaşım sitesi olması..
insanlar birşeyler paylaşmayı severler...
Youtube un çok tutulur olması bu paylaşımın kolay bir şekilde yapılabilmesi...
kolay derken youtube videoları flash video olduğu için internetten izlemesi kolay...
ve youtube bu flash video olayını (bildiğim kadarıyla) kullanan ilk site olduğu içinde popüler...
ayrıca popüler olduktan sonra herkes orayı kullanmaya başladı gittikçede kullanıcı sayısı artıyor.
bence reklamının cok olması ve herkese hitapetmesi
Aslında yasak olarak you tubeye girmiyom ben :D o sayıda ben yokum :D ben dailymotiona giriyom süper site...
dailymotion a da erişim yasaklandı dün itibariyle nereye kadar gidecek bu sansüre yakında bu sitelere de giremeyeceğiz
Demokraside çare tükenmez diye bir cümle dolasır durur Türk anatomisinde:) Bizde Demokrasiyi takip ederiz:)
Bakın ne anlatcam sıze bizim binadakı cocuklar bırıbıne hava atıyolar:):):-sız yotuba gırıyonuzmu bak ben gırıyom ben hekırım len dio:):):)sırf hava atmak ıcınde gıren var .soruldugunda gırıyorum demek ıcın:):):tabıkı buyuk emek sarfedıyo ve alkısı hakedıyo:):)):
ayrıca yasaklar, birşeyi daha cekici kılar
elazigliayrıca yasaklar, birşeyi daha cekici kılarkesinlikle...
hatta bu bilimsel olarak defalarca ispatlanmıştır...
Youtube nin kapanması ile ilgili bir haberin altındaki güzel bir yorum...
youtube un yasaklandığı 6 hazirandan öncede limitli adsl kullanıcısı zaten youtube a giremiyorduki
limitli 1 mb adsl de 3 saat youtube kullanımı = 1gb limit tüketimi demek.12 saatlik youtube kullanıldığında 4 gb limit bitiyor.yani limitli adsl kullanıcıları youtuba girdiği her 3 saat için turktelekoma 10 ytl para cezası ödemek zorunda bırakılıyor.dolayısıyla insanlar mahkeme kararından dolayı değil turtelekomun adsl ücretlendirme kararından dolayı yasaktan öncede youtube a giremiyorlardı.YASAK KALDIRILSADA 1MB LİMİTLİ ADSL YE AYLIK 43,5 YTL=37 USD ÜCRET ÖDEYENLER YİNE YOUTUBE A GİREMEYECEKLER