valla bence sen hic kimsenin olmadigi kadar durust bi vatandassin.... bi cok kisi bende dahil ki pcmde ve arsivde yaklasik bi 45 gb mp3 var bunu dinliyor ustelik album falanda almadan ama benim icin niye bilmiyorum ama rahat belki boyle geldi boyle gidiyo diye ama senin yaptigin cok durustce bi davranis...
zaten soylede bisey var sanatcilarin kendi sitelerinde bile sarkilarin nakarat kismi yada bi bolumu yayinlaniyo yani tanitim amacli... bi ton var ama benim aklima ilk manga geldi.. ama bunun disinda diger yerlerden indirmek yasal degil ama bana sorarsanda bilmedigin bi albume para vermek de pek akilllica degil.... simdi bi sarki hakkinda hic bi fikrin yokken gidip ona para verdiginde senin alin terine ne olacak peki? abi kimse kusura bakmasin bende deli arsiv var ve ben gonul rahatligiyla dinliyorum cdye cekip arkadaslarlada paylasiyorum...
ama turk firmalarinin yazilimlarinin kopyalanmasina kessinlikle karsiyim ama EA,midway zart zurt yani yabancilarinda para kazanmasi zoruma gidiyo acikcasi....
bu kisim yanlis anlasilmasin adamlar para kazanmayi abartmislar milleti soyuyolar 250 dolar oyuna nasil versin bi turk vatandasi arkadaslar sorarim ben size.... konuyla ilgisi yoktu ama cok uyuz oluyorum buna yazmadan duramadim.