Evet arkadaşlar Windows 7 Professional lisansı geldi bana eniştem pc sini bana verdi şirket pc si onda da professional sürümü kuruluymuş ürün anahtarını aldım kullandım çalıştı. Şimdi ben crackli bir şekilde ultimate mi kurayım yoksa yasal olarak professional ile devam mı edeyim? Yasal Windows ile korsan Windows arasındaki fark nedir ? Hız farkı var gibi geldi bana sıfır sistem kurdum sanki yasal olan sürüm biraz daha hızlı gibi. Ne yapayım yardım edin.
Yasal Windows 7
[url=]http://ugurcanatasoy.blogspot.com.tr/2011/08/windows-7-surumleri-arasndaki-farklar.html[/url]
Crackli ile orjinal arasında gözle görülür fark yok.Srüm özellikleri farklı.Yukarıdaki linkten inceleyebilirsin.
Orjinal olan sürümü Windows 10'a yükseltmeni tavsiye ederim.Pişman olmazsın.
ultimate olanın farkı sürücü şifreleme ve çoklu dil seçimi yani okadar önemli bir fark yok performans açısından bakarsan farkı olmaz ama senin elindeki orjinal lisans olduğuna göre pro olan 1 adım önde çünkü win10 a geçişde en son sürüme yasal olarak geçiş hakkın bulunuyor
korsan olan korsan olarak kalacak güncelleme alamayacak neden lisansın varken bu soruru soruyorsun ısrarla onu anlayamadım zaten win 10 daki en son sürüme geçiş hakkın var ha şunu dersen kafandaki soru işareti tahminim şu iki sürümüde lisanlayabilirmiyim diye düşünüyorsun o biraz zor çünkü her verilen rezerve işlemi anakarta dayalı olacak bu demek oluyorki her anakarta tek lisans geçerli olacağı zaten win8 de bile anakarta dayalıydı
Herhangi bir fark yoktur. Hatta gereksiz özellikler de pro'da azdır. Dil seçeneklerine ihtiyacın olacak mı? Veya sürücü şifrelemeye? Evde kullanıyorsun anladığım kadarıyla. Onun için pro'dan şaşma. Ultimateler genelde şirketlerde kullanılır.
yasal ve korsan Windows arasında performans hız farkı varmıdır onu test etmeden bilemem ama gözle görülür bir fark çıkacağını hiç sanmıyorum çünkü hepside aynı cd ile kuruluyor tek farkları kurulum sonrası aktive işleminin legal olmayan yolla yapılması buda her seferinde açılışı yavaşlatıyor
birde dikkatimi çeken bilgilerinizde Windows 8 Proffessional 32-bit kurulu görünüyor korsanmıydı oda şayet korsan ise farkın olmadığını anlamışsınızdır
ah be olum neyin kafasını yaşıyorsunuz siz millet gitti marsa.. bişey fark etmezz..
ah be olum neyin kafasını yaşıyorsunuz siz millet gitti marsa.. bişey fark etmezz..
ben bu kadar laubali yorum görmedim tanımadığın kişilere hitap şeklinden tutda burada verilen cevaplara yapılan saygısızlığa kadar her şey içinde yardımın olmuyorsa bari çık buradan konuyu kirletme iki laf öğrenmiş burada yazmaya çalışmış
birde dikkatimi çeken bilgilerinizde Windows 8 Proffessional 32-bit kurulu görünüyor korsanmıydı oda şayet korsan ise farkın olmadığını anlamışsınızdıEvet korsandı o Windows 8 Proffessional fark ettim sadece açılış kapanışlar yasal sürümde daha hızlı ayrıca dosyalar arası akıcılık da yasal sürümde daha hızlı ve belirgin yönlerin var tabi teşekkürler :) sadece emin olmak istemiştim :)Son Düzenleme: Ahmet Serdar ~ 10 Temmuz 2015 19:50
Oh ne ala memleket bir lisans varsa eğer o lisans o bilgisayara özgüdür bir lisansı birden çok bilgisayara kurarsan lisansın karalisteye alınır bu ezelden beri böyledir windoes 10 yukselymesinide alamazsın alsan bile guncellemeleri yukledigin zaman korsan windows uyarısı verecek bu 7 içinde geçerli.memlekette bir akıllı sizdiniz dimi? yükseltmenin anakarta ilgisi oldugunuda seneler sonra ilk defa duydum ayrıca bu forumda ne zamandan beri illegal şeyler paylaşılıyor?
Konu kilit
Şirketlere çoklu lisans geliyor haberin yok sanırım. ''Şirket PC si'' Şirkette de yeni gelecek PC ler olduğu için fazla sayıda lisans kullanım hakkı var. PC bozulduğu zaman Şirkette 10 a yakın yedek PC var ve onların da lisansı var ''Çoklu lisans'' sen sıkıntı yapma. Ayrıca illegal olan bir şey yok.
Oh ne ala memleket bir lisans varsa eğer o lisans o bilgisayara özgüdür bir lisansı birden çok bilgisayara kurarsan lisansın karalisteye alınır bu ezelden beri böyledir windoes 10 yukselymesinide alamazsın alsan bile guncellemeleri yukledigin zaman korsan windows uyarısı verecek bu 7 içinde geçerli.memlekette bir akıllı sizdiniz dimi? yükseltmenin anakarta ilgisi oldugunuda seneler sonra ilk defa duydum ayrıca bu forumda ne zamandan beri illegal şeyler paylaşılıyor?
özellikle bu kısımı ayıkladım yazıdanAnahtar, hangi cihazlarda çalışacak?
Windows 10'la ilgili en çok merak edilenlerden bir tanesi, Windows
10'a geçtikten sonra donanımınızı değiştirirseniz ne olacağı. Windows
10'un yalnızca yüklendiği bilgisayarın anakartıyla
çalışacağı söyleniyor. Ancak anakartınız bozulduğunda ve onu değiştirmek
zorunda kaldığınızda lisansınıza ne olacağı, şimdilik bilinmiyor.
Bugüne dek benzer durumlar yaşandığında Microsoft, lisans anahtarını
telefonla tekrar etkinleştirmenize izin vermekteydi. Elbette firma,
Windows 10'da da benzer bir yol izleyebilir.https://www.chip.com.tr/haber/mer ... cevaplar_56231.html
zaten şuanki kullandığım win8 de aynı olay var anakartın ismi ile hesap açıyor her formatta
Konu