Yaşanmış Din hocası-öğrenci diyalogları.. xD

Toxic
02-07-2009, 16:38   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3,600 mesaj

Yasanmis din hocasi - ögrenci diyalogları
Çocuklarkiyamet cuma günü safak vaktinde olucaktir. Ama hocam nereye göre safakvakti? bizde Safak vaktiyken diger tarafda gece oluyor...
Numaran kaçti senin?
Ne olduki hocam?
Çok güzel soru sordun 5 vericem...Cevabini bilmiyorum çünkü...

__________________________________________________ _________

Arapça bilenler el kaldirsin...(Sadece 1 kisi el kaldirir...) Afferim kizim Ayseee...siz niye bilmiyonuz? Nasil dua ediyonuz???
Hocam ben türkçe dua ediyorum.
Olmazz! Arapça edicen! Türkçe
kabul olmazzz!
Niye hocam, Allah türkçe bilmiyormu?
Hasaaaa! Hasaaaa!

Çocuklar simdi, ahiretgününde bütün herkes tartilacak, sevaplari günahlarindan fazla olanlarsirat köprüsünden geçerek cennete ulasicak.
Hocam nasil bir sey o sirat köprüsü?
Kil gibi ince, Kiliç gibi keskin.
Eeee nasil geçiyoruzki biz ordan hocam? Ayagimiz acir, duramayizüstünde denge diye bir sey var herkes cehenneme düser böyle hocam.
Sevabi fazla olanlara o köprü böyle otoban gibi genis gelecek.
E hocam sevabi fazla olanlar gecicekse kildan köprüye otobana ne gerekvar, Allah sevabi çok olana geç desin geçsin, az olana cehenneme gitdesin gitsin, sanki itirazmi edicez.

Sus esek sipasi aklin ermez Allah'in isine...

__________________________________________________ _________________
Bu evren, bu kuslar, bu böcekler çiçekler, hepsi yüce rabbimizinbizlere birer armaganidir.. Kendi vücudunuza bir bakin ... bumükemmeliyeti baska kim yapabilirdiki? mesela gözlerimiz... yüzümüzdeyani ona en uygun yerde... Gözlerimiz diz kapaklarimizda olsaydi nekadar çirkin olurdu degil mi? Itirazim var hocam.
Söyle çocugum! Eger gözlerimiz diz kapaklarimizda olsaydi degisen hiçbir sey olmazdi , çünkü herkesin gözleri diz kapaklarinda olurdu, o zama
n da siz
"çocuklarim, gözlerimiz yüzümüzde olsaydi ne kadar çirkin olurdu" derdiniz, ben de itirazim var derdim...
Ama hocam o da Allah-i Teala'nın yarattigi bir varlik degil mi? yazik...
???
e tabii o da allah-i teala'nin yarattigi bir mahluk. hem peygamber efendimiz de çok severmis. Ay pek de sevimli kerata...
________________________ o _______________________

Peygamberimiz Hazreti Muhammed sallallahu aleyhi vesellem de iftarini hurma ile açarmis..
Hocam, Mekke'de iskender kebap mi vardi ki?
Sus! terbiyesiz, zindik, kafir...
________________________ o _______________________
Çocuklarim eger dünya günese 1 cm. yakin olsaydi her yer erir eger 1cm. uzak olsaydi her taraf donar ve yasayamazdik... Allah'in oldugunubundan anlayabiliriz.
e iyi de hocam dünya günese 18 ocakta yakinlasir 21 haziranda dauzaklasir.. hem de 1 cm. degil yaklasik 2 milyon kilometre ... ee hiçbir sey olmuyor...
Iste bu da allah'in bir mucizesidir...evladim...otur...laubali, ukala..

Alıntıdır.

hiko91
02-07-2009, 18:15   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
1,899 mesaj

puhahahhah bole bı dın hozm olsaydı cok supr olurdu ya

MBTGROUP
02-07-2009, 18:25   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
2,727 mesaj