Arkadaşlar gecenin 4.ünde ne yazayim ne yazayim dedim birşey bulamadım. Teknoloji ile ilgili birşey yazacaktım ama gece gece beynimin rami doldu birşey yazamadım bende bu yaşa kadar etrafta gordugum olayları yazayim dedim. Tamamen benim yazım alıntı yoktur.. =)
Türküz Buyuz!
-Vites koluna tesbih asmak.
-Dikiz aynasına cd asmak.
-Camları sonuna kadar açıp , müziğide sonuna kadar açmak.
-Yolda yürürken hıguvv , haşsss efektleriyle tükürmek balgam çıkarmak.
-Ayranı karıştıracak kaşık bulamayınca , çatalın sapı ile karıştırmak. Daha sonra peçeteye silmek.
-Park ederken daha birsürü boşluk olmasına karşın önündeki arabanın dibine parketmek.
-Aynı sebepten sabahtan zile basılarak uyandırılarak arabanın geriye cekilmesine sinirlenmek.
-figvvv , hasşss efektleriyle aynı şekil arabadan tükürmek.
-Telefonun kulaklığı oldugu halde vapur,otobus gibi ortamlarda hoparlorunden müzik dinlemek.
-Bira açacagı bulamayınca çakmak , diş , masa kenarı gibi çeşitli alet-edevatlar kullanmak.
-İçip içip sarhoş olup "bende birşey yok 2 tek daha atarım" demek.
-Yukardaki maddenin akabinde trafik kazasında "üfle" denildiğinde "avbibi vvlvhallaa alkhooohol yhhhkıookk" demek TV kanallarında madara olmak =)
-Gecenin 4ünde sigara stoğu bitti diye dışarı çıkmak
-Tekel bayisinin kapandıgını ogrendiğinde boş boş küfür etmek.
-Kaldırım varken yolun ortasından yürümek.
-Güzel dilimizde "." şeklinde bir işaret oldugu halde cümle sonunda kullanmamak.
-İnterneti sadece "chat" ve "poxno" olarak kullanmak.
-İnternet kafelerde hem müstehcen sitelere girmek hemde arada bir sağa sola bakarak -biri bakıyormu- diye kontrol etmek.
-Denize taş atıcam diye kuşu öldüren Tek millet Bizim millettir heralde =)
-Elde sapan çatıda kuş kovalamak.
-Kuşu vurunca üzülüp canlansın diye dua etmek.
-Sol şeritten 70 le gitmek.
-Sağ şeritte 190 basmak.
-Kadın şöforleri makasa almak.
-Burnundaki çeşitli kazı çalışmaları sonucu ortaya çıkan katı materyalleri en yakın masa altı, koltuk arkasına sürterek yoketmek.
-PC yeni açıldığında daha antivirüs bile açılmamışken ısrarla msn messengeri ve internet exploreri açmaya çalışmak.
-15 tane İE açıldığında küfür etmek.
-Hırsız girer diye gece pencereleri kapatmak.
-Akabinde sabah hırsızın kapıdan girdiği ogrenildiğinde boş boş homurdanmak.
-CHIP'e 512ram ile "BU vhista kasıyo yaw" şeklinde msj yazarak insanları ikilemde bırakmak.
-İE nin sekmeleri varken 50 tane pencere açmak.
-Yolda giderken çöpü en yakın lagımdan aşagı atmak.
-Bir lokantada sipariş verip , daha sonra vazgeçtim diyerek garsonun sinirleriyle oynamak.
-Kalemi kulak karıştırıcı olarak kullanmak.
-Kızların bacaklarını kopya kağıdı olarak kullanması.
-Okulda sigara içerken yakalanıp , müdürün odasında hiçbişe olmamış gibi sırıtmak.
-Telefonuyla internete bağlanmak isterken "OHAAANNESSBRRGERRRR 70 KONTOR GİTTİ" diye operatöre küfür etmek.
-LEVEL dergisine eski zamanlarda 353535345 adet "Abi bnm pc doom3 ü kaldırırmı" mesajı atmak.
-Dersi karıştırıp , kaynatmaya çalışmak. Hoca dersten atınca "ben ne yaptım" demek.
-Hoca herhangi bir sebepten "çık çabuk dışarı" diyince , "canınız sağolsun peki hocam eyw" demek. Akabinde hocanın şaşırıp "kafayı yedi sanırım" tarzı yaklaşımı ile "tamam otur bida yapma ama" demesi.
-Kopya çekerken yakalanınca sırıtarak "hocam sanki bitek ben cekiyorum " demek.
-Akabinde yakalanan başka bir öğrencinin "senin yüzünden yakalandım a.." diyreek kavga çıkarması.
Arkadaşlar daha çok şey yazardım ama nerde çokluk.. orda.. şimdiden birşey değil okursanız bile yeter