Ne zaman adres satırından aşağı mouse'yi bi link basmak için indirsem önüme kocaman bi telefon çıkıyor şu en üstteki vodafone reklamı :D. Düzeltin bişey yapın şuna ya :D
Yav şu Vodafone reklamını kaldırın :D
sitede donma da yapıyor.Ve ne zaman açılsa ie sol altta sayfada hata yazısı çıkıyor
Sorunun bireysel değilde daha düzenli olması için söyledim yoksa eklentiler yığınla var.
Sitede donma, sayfayı aşağı kaydırma sorulara cevap verememe vs. vs. sorunlar oluyor. Daha düzenli birşey yapılsa fena olmaz.
Bence sitenin kullandığı program phpbb olabilir.Çok daha güzel ve yeterli seviyede güvenli.
ya sayfayı ne kadar kaydırırsam o reklamda o kadar büyüyor (ben açacaktım bu konuyu ama sen daha hızlı davranmışsın)
Çok kötü bi reklam büsbüyük :S
Telefonun boyutu kadar reklam olmak zorunda mı ya chip'in buna göre düzenlemeleri yok mu? ne biliyim 120x90 olcak en büyük 150x120 olcak felan diye ne bu böyle ekranın tamamanı alıyor bu reklam oldu diye noldu yani vodafonda fiyatlar %100 arttımı.
Bu Vodafone reklamını ben de hiç beğenmedim.
bence tüm reklamlar kaldırılmalı,çoğu kişinin siteye girişinde zaman kaybı ve yavaşlığa sebep oluyor ve iğrenç gözükmeside ayrı bir durum..Ama şu da var. Reklamlar kaldırılırsa bu sitenin ayakta kalabilmesi mümkün değil. Sadece ziyaretçiler açısından bakarsak evet, tabii ki reklamsız sade sayfalar daha iyi. Ama Google bile reklam alıyorsa CHIP illa ki alacaktır. Sadece reklam yöntemleri değişir. Ama internette bir bedel ödemeden içerik alabilmeniz için bu tür "sponsorluk"lar olmak zorunda.