Yazı karakterleri neden bozuk gösteriyor ?
kusura bakma resim ekledim sadece oda cıkmamıs sanırsam pc ye geçen gün format çekildi anakart cd si hepsi okutuldu ama Yazılar kırılıyor kesik kesik birleşmiş gibi görüntüsü var bu sorunu ilk; başlat ta fark ettim internette forumlarda gezerken yazılar kırık kırık gösteriyor ne yapmalıyım _?
ayrıca ilginiz için teşekkürler
dün karıstırdım biraz bilgisayarı dediğin gibi performans ayarları ile oynadım biraz düzeldi masa üstünü gümüş yaptım daha iyi şimdi ama nette yine biraz sorun var gibi ..
cevapların icin teşekkür ederim :D ;)
int. tarayıcından kaynaklanabilir
nasıl yani internet tarayıcısından kaynaklanan bişi olması mümkün değil windowsta var bu olay
hayır kardesım tarayıcıyla marayıcıyla alakası bıle yok sorun formatt xp yı kurarken ya cd de sorun wardı yada okuma hatası olmus yazı karakterlerı yanlıs yuklenmıs aynısı bnmde basıma gelmıstı tekrar format cektım baska bir cd ile sırf o yzden solede yapablırsın wındows yazı tıpleırnı netten cekıp yazı tpi klasorune at bi dene yoksa yenıden format cek bnde ekran kartı drıerınden fln cakısma oldu dıe dusunmustum ama deılmıs ole yap aynen sorun duzelecektr
ben bir ara pc booster diye bir program kullandım ondan sonra öyle olmuştu benimki
yeni ekran kartı aldım o sorun kayboldu ama