Yazıcı Sorunu

emin1689
21-05-2009, 17:09   |  #1  
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
55 mesaj

Arkadaşlar 2 gün öncesine kadar hiç bir problem yoktu taaki bugune kadar. :D paylaşıma acılmıs bir yazıcımız var. ve bu yazıcı 4 Pc'ye hizmet veriyor. benim problemim herhangi bir döküman yazdıracağım zaman yazdır butonuna bastığım andan itibaren yazıcıdan cıktı alıyorum fakat Pc 2-3 dk kilitleniyor. sonra eski haline geliyor. sorun ne olabilir. Bütün Pc lerde aynı sorun var.

Fatih_ARMAĞAN
21-05-2009, 17:11   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
2,804 mesaj
emin1689
Arkadaşlar 2 gün öncesine kadar hiç bir problem yoktu taaki bugune kadar. :D paylaşıma acılmıs bir yazıcımız var. ve bu yazıcı 4 Pc'ye hizmet veriyor. benim problemim herhangi bir döküman yazdıracağım zaman yazdır butonuna bastığım andan itibaren yazıcıdan cıktı alıyorum fakat Pc 2-3 dk kilitleniyor. sonra eski haline geliyor. sorun ne olabilir. Bütün Pc lerde aynı sorun var.
bilgisayarlarınızı sıkı bir trojan ve virüs taramasından geçirin ve network yapılandırmalarınızı gözden geçirin.

OnlyMann
21-05-2009, 17:29   |  #3  
OnlyMann avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 5
2,779 mesaj

Ek olarak eğer windows güncellemesi yapılmışsa Güvenlik Duvarı da izin vermiyor olabilir. Tüm makinların yazdıramaması demek yazıcının bağlı olduğu makinada sorun var demektir. diğer makinlardan yazının bağlı olduğu makinaya ping atılabiliyor mu ona bakmak gerekir.