çok fonksiyonlu bir yazıcı almayı düşünüyorum ancak bir türlü karar veremedim ne alacağıma hp 1510 ve 1610 ları var bunlardan birini alıyım yoksa başka bir yazıcımı lütfen bi yardım edin.
YAZICI TAVSİYESİ
bence HP Photosmart 3210 al hem 6 kartuşu birde vatan computerde daha ucuz ınternet adresi www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=18506 ama iyi düşün bu yazıcı ile rahat edersin
Valla bende çok fonksiyonlu yazıcı almayı düşünüyorum ama fiyat aralığı 100-200 dolar olacak.
Sakın mürekkeplisini almayın. Çok başınızz ağrır. Gidin HP'nin laserlı olanlarından birini seçin. Çok fonksiyon falan da hikaye. Sözünü ettiğiniz tarayıcı. Onu da ben ce ayrı alın.
Tarayıcıyı ben de ayrı kullanıyorum. Yani yazıcıyla tümleşik değil. Mürekkepliyi bir süre kullanırsınız, sonra doldurmaya gelince bakıcaksınız neler neler yaşıcaksınız.
make believe lazer yazıcını biraz anlatırmısın hız ve baskı kalitesi nasıl memnunmusun hangi modeli tavsiye edersin.aleti uzun süre kullanmayınca mürekkep kuruma olayı bunlardada varmı.
ferrarili adammake believe lazer yazıcını biraz anlatırmısın hız ve baskı kalitesi nasıl memnunmusun hangi modeli tavsiye edersin.aleti uzun süre kullanmayınca mürekkep kuruma olayı bunlardada varmı.HP'nin 3-4 tane lazer yazıcısını kullandım. Çok memnun kaldım. Mürekkeplilerde olduğu gibi uzun süre kullanmayınca kuruma derdi de yok-akma derdi de yok. Çünkü özel ve kuru bir toz kullanılıyor (toner denen)lazer yazıcılarda. Ben olsam HP 1020 modelini alırdım. Tonerinin bizzat sordum %70'i doluymuş. Adamlar yüzde yüz dolu asla vermiyor. Fiyatını yeni sordum:224 YTL. Lazerin baskı çıktısı çok keskin ve belirgin ayrıca.Samsung da çıkardı. Daha ucuz ama ben HP derim.
hocam oki b 4100 alıyordum geçen sonra vazgeçtim oki nasıl biliyormusun olmazsa hp alacağım zaten.
tarayıcı olarak ne kullanıyorsun.
ferrarili adamhocam oki b 4100 alıyordum geçen sonra vazgeçtim oki nasıl biliyormusun olmazsa hp alacağım zaten.Oki markasını hep duyarım ama hiç bir fikrim yok. Ben 1993'ten beri HP kullandım. Sonra Lexmark'ı deneyelim dedik. Tam bir felaketti. Tarayıcı olarak ta yine çok uzun zaman önce aldığım (1998)Mikrotek Phantom 330 modelini kullanıyorum. Tarayıcı alırsan, yazılım olarak sadece ABBYY FineReader'in sürüm 8.0'ını kullan. OCR (optik karakter tanıma) özelliği mükemmel bir yazılım.
tarayıcı olarak ne kullanıyorsun.
make-believeSakın mürekkeplisini almayın. Çok başınızz ağrır. Gidin HP'nin laserlı olanlarından birini seçin. Çok fonksiyon falan da hikaye. Sözünü ettiğiniz tarayıcı. Onu da ben ce ayrı alın.evet kartuşu doldurtunca baskı kalitesi düşüyor ama ben 6-7 senedir ink-jet yazıcı kullanıyorum.ilk yazıcım canon ink-jet bbj3000(galiba) di şimdi 2 yazıcım var.biri lexmark x6170 diğeri x1195.hiçbir sorun yaşamadım.ayrıca toner doldurtunca da baskı kalitesi düşüyor.Tarayıcıyı ben de ayrı kullanıyorum. Yani yazıcıyla tümleşik değil. Mürekkepliyi bir süre kullanırsınız, sonra doldurmaya gelince bakıcaksınız neler neler yaşıcaksınız.
arkadaslar inktec murekkebiyle doldurun problem yasamazsiniz size tavsiyem inktec tir turkiye distributoru www.portbilgisayar.com tuketici oldugunuzu soyleyince yardimci oluolar ben kullaniorum cok memnunum. inktec murekkebini powerport markasiyla turkiyede siseliolar. HP inktec firmasini turkiyede ve almanyada dava etmis nerdeyse birebir ayni murekkepleri uretio diye