vista ultimate kurulu bilgisayarda lexmark z617 yazıcıyı ve philips spc200nc webcami bi türlü kullanamadım birşey yazdırmaya kalktığımda garip hatalar veriyor (kabloya bak falan gibi) yardımları bekliyorum
yazıcı ve webcam çalışmıyor
Bendede lexmark z617 ve vista var ama sorunsuz yazdırıyorum.Yanlış sürücüyü yüklemiş olabilirsin veya yazıcının kablolarında sorun olabilir yada yazıcıyı hiç açmamış bile olabilirsin.Webcamide kullanmak için vista sürücüsünü yüklemen lazım...
gökhan19Bendede lexmark z617 ve vista var ama sorunsuz yazdırıyorum.Yanlış sürücüyü yüklemiş olabilirsin veya yazıcının kablolarında sorun olabilir yada yazıcıyı hiç açmamış bile olabilirsin.Webcamide kullanmak için vista sürücüsünü yüklemen lazım...kablolarda sorun yok vistayı akşam yükledim önceden gayet iyi çalışıyo du xp de ikiside
Tamamda xpdeki sürücüleri vistaya yüklemişsen çalışmaması normal.yazıcının vista sürücüsü var ben kullanıyorum kameranında kesin vardır üretici sitesinde.Sen üretici sitelerinden işletim sistemine uygun sürücüyü indirip kur çünkü yazıcı bende çalışıyor sürücüsüde var..
arkadaşım bende kamera konusunda yardımcı olayım sana :) şimdi kablolarını filan çıkar webcamin daha sora eğer yuklu driver fln varsa webcam e ait onları kaldır ve sonra sana verilen cd deki driver ı kur (kamera takılı değil henüz) kurduktan sonra bilgisayarı kapayıp camerayı tak ve aç buyuk ihtimalle duzelecektir benim kullanhdığım kamera xp uyumlu ama şu an vistada çalışıyor...
safakaltunarkadaşım bende kamera konusunda yardımcı olayım sana :) şimdi kablolarını filan çıkar webcamin daha sora eğer yuklu driver fln varsa webcam e ait onları kaldır ve sonra sana verilen cd deki driver ı kur (kamera takılı değil henüz) kurduktan sonra bilgisayarı kapayıp camerayı tak ve aç buyuk ihtimalle duzelecektir benim kullanhdığım kamera xp uyumlu ama şu an vistada çalışıyor...Hoca ne cdsi ya.Vista driverini cdlerde bulamazsın arkadaşta çözdü zaten..
vista driverı olmasada olur xp drıveride kabul ben kullanıorum aga ..
safakaltunvista driverı olmasada olur xp drıveride kabul ben kullanıorum aga ..Hem kameranın hemde yazıcının vista driveri var zaten.Ayrıca xp driverinin vistada çalışması çok zor bi olasılık.Mesela bendede vista var usb modemin driveri xp driveri sorunsuz çalışıyor webcamın xp driverini yükledim çalışmadı vista driverini yükledim çalışıyor her zaman olmaz ama xp driveride çalışabilir gerçi vista driveri var..
Arkadaşım web cam'ın ne bilmiyorum ama şu an ne yazıcılar nede webcam'ler Vistaya hazır değil aldığın ürünler'i Vista desteklemiyorsa (sürücülerine bir bak) yoksa internetten Driver'larını indir. Kablolar ile uğraşma
bak a4tech olanlar beni dinlesin :once sole yazıyoruz googleye :'a4 tech pk-635m 'sonra a4tech yetkılı ıstesı gelıyo sonra asada dowlonds yazıyo ona tıklıyoruz zten hangılerınde ıse yarıyo dıyo orda visatada var sonra onu ındırıp kuruyoruz bende ıse yarada vista basicte kesinlikle ise yarar bende webcamı acınca beyaz ekran gelıyodu sımdı oldu webcam :D ayrıntılı bılgı a4 tech webcamlar ıcın :oguzhan_1994-81@hotmail.com