değrli forum tostları cok fonksiyonlu yazıcı almayı duşunuyorum performans olarak hp ve canon olarak karar veremedım rahat kullanışlı ve performans olarak hangi marka ve modeli tavsiye edersiniz yardmlarınızı beklıyorum şimdiden tesekkurlerr
yazıcı
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 2
934 mesaj
arkadaşım bu nekadar sayfa basacağına ve bu sayfaları hangi kalitede basacağına göre değişir
örneğin ofise alınan bir yazıcı için sayfa başı düşük maliyet önemlidir
az kullanan ama fotoğraf basan biri için baskı kalitesi önemlidir
kimisi kartuşu tekrar doldurulabilsin ister vs.vs.
chip in ana sayfasında incelemelrde yazıcı incelemeleri var oraya bir gözatman yerinde olur
aapociapoarkadaşım bu nekadar sayfa basacağına ve bu sayfaları hangi kalitede basacağına göre değişirbelirtmeği unuttum kusura bakmayın ev ıcın kullanılacak tabıkı cok fazla paskı yapmayacağım
örneğin ofise alınan bir yazıcı için sayfa başı düşük maliyet önemlidir
az kullanan ama fotoğraf basan biri için baskı kalitesi önemlidir
kimisi kartuşu tekrar doldurulabilsin ister vs.vs.
chip in ana sayfasında incelemelrde yazıcı incelemeleri var oraya bir gözatman yerindeSon Düzenleme: dctor ~ 26 Şubat 2009 01:18
Banlandı
934 mesaj
canonun pixma 210 u var baskı kalitesi fiyatına göre çok iyi ama baskı maliyeti yüksek az kullanacaksan tavsiye ederim
aapociapocanonun pixma 210 u var baskı kalitesi fiyatına göre çok iyi ama baskı maliyeti yüksek az kullanacaksan tavsiyetavsıyen ııcın sağol
Banlandı
934 mesaj
https://www.chip.com.tr/ara/?q=yaz%FDc%FD+&tip=urun
burayıda incelemeni öneririm