Yazılım devi, tablet işine giriyor!

CHIP Online
19-04-2013, 17:45   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Biz onu hep yazılımlarıyla tanıdık... Ama o yazılım devi, şimdi kendi tabletini yapıyor!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/yaz ... -giriyor_39875.html

Resimlerle: A'dan Z'ye 26 Android uygulaması!

Teknoloji dünyasında birçok marka zamanla farklı kulvarlarda yarışmaya başlıyorlar. Fakat çok azı yazılımdan donanıma geçmeyi hedefliyor.


Uzun yıllardır uygulama olarak, başta akıllı telefonlar olmak üzere, birçok Android ve iOS işletim sistemi sahibinin severek kullandığı Evernote uygulamasının mimarları, önemli bir adım atmaya hazırlanıyor. Firmanın CEO'su Phil Libin'nin IDG'ye verdiği yeni bir röportajda, Evernote'un donanım sektörüne de adım atacağı resmen açıklanmış oldu. Başlangıçta parça bazlı donanımdan uzak duracaklarını dile getiren Libin, konu hakkında şöyle konuştu; "Şimdilik herhangi bir üretimde bulunmuyoruz. İlk etapta daha çok ürünlerin tasarımları üzerinde çalışmaya karar verdik."


Pek tabi bu röportaj, Evernote'un eninde sonunda parça üretimine başlayacağının da beyanı olmuş durumda. Libin'nin söylediklerine göre üç ile beş yıl arasında bambaşka bir Evernote firması ile karşı karşıya kalacağız.


Firma, 2013 yılının ilk günlerinde Moleskin ile anlamış ve ilk "Smart Notebook" işine soyunmuştu. Şimdiden deneyim kazanan Evernote'un önümüzdeki yıllarda kendi markası adı altında tablet üretmesi ise kuvvetle muhtemel.

Tüm Konu: Yazılım devi, tablet işine giriyor!

Resimlerle: A'dan Z'ye 26 Android uygulaması!

Kaynak: www.chip.com.tr