Pc me orjinal xp kurulu olmadıgı için sürekli bir orjinal ürünü tanıtmak amacıyla pencere geliyordu devamlı her pc açıtıgımda böyle görmekten bıktıgım için bende ileri ileri diyip bu pencereyi kaldırdım artık masaüstüm simsiyah kenarda daYazılım sahteciliginin kurbanı olabilirsiniz diyip bu windows kopyası orjinal windows doğrulamasından geçemedi .......... böyle yazı var alt köşede masa üstümü değiştirmek istiyorum değiştiriyorum daha sonra tekrardan simsiyah ekran var yine kenarında yazdıgım yazı...Nasıl halledebilirim masa üstümüü istedigim gibi değiştirip bırakamıyorum..Acil yardım lütfen
Yazılım sahteciliginin kurbanı olabilirsiniz
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 21
5,777 mesaj
Ben bigsayarımdan bu veya başka türlü sebebin bilmediğim bir uyarı alsam yapacağım ilk iş uyarının aynısını google arama çucuğuna yazıp nette aramak olurdu. Neden aldığınız uyarıları nette araştırmıyorsunuz ? Binlerce çözüm bulursunuz.
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
88 mesaj
black rosepm attım bakarsan çözebilirsinbi sorun olursa yazarsın
StyleALPBu yazılım doğrulama yıldızı geldikden sonra Orjinal ürüp alıp yüklemekden veya Windows 'u kandırıp Orjinal XP yazılımı yapmak için çeşitli cracklar kullanıp bu sorunu çözebilirsin.Tşkler yardımlarınız için programı indiriyorum bir sorun olursa söylerim çok sağolun...