Yazılım sahteciliginin kurbanı olabilirsiniz

Help_me
21-05-2009, 14:07   |  #1  
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
88 mesaj

Pc me orjinal xp kurulu olmadıgı için sürekli bir orjinal ürünü tanıtmak amacıyla pencere geliyordu devamlı her pc açıtıgımda böyle görmekten bıktıgım için bende ileri ileri diyip bu pencereyi kaldırdım artık masaüstüm simsiyah kenarda daYazılım sahteciliginin kurbanı olabilirsiniz diyip bu windows kopyası orjinal windows doğrulamasından geçemedi .......... böyle yazı var  alt köşede masa üstümü değiştirmek istiyorum değiştiriyorum daha sonra tekrardan simsiyah ekran var yine kenarında yazdıgım yazı...Nasıl halledebilirim masa üstümüü istedigim gibi değiştirip bırakamıyorum..Acil yardım lütfen

StyleALP
21-05-2009, 16:11   |  #2  
StyleALP avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,601 mesaj

Bu yazılım doğrulama yıldızı geldikden sonra Orjinal ürüp alıp yüklemekden veya Windows 'u kandırıp Orjinal XP yazılımı yapmak için çeşitli cracklar kullanıp bu sorunu çözebilirsin.

black rose
21-05-2009, 16:32   |  #3  
black rose avatarı
Yıllanmış Üye
880 mesaj

pm attım bakarsan çözebilirsin

bi sorun olursa yazarsın Beğendim

Son Düzenleme: black rose ~ 21 Mayıs 2009 16:34
Banned
21-05-2009, 16:36   |  #4  
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 21
5,777 mesaj

Ben bigsayarımdan bu veya başka türlü sebebin bilmediğim bir uyarı alsam yapacağım ilk iş uyarının aynısını google arama çucuğuna yazıp nette aramak olurdu. Neden aldığınız uyarıları nette araştırmıyorsunuz ? Binlerce çözüm bulursunuz.

Help_me
22-05-2009, 08:50   |  #5  
OP Üye
88 mesaj
black rose
pm attım bakarsan çözebilirsin

bi sorun olursa yazarsın Beğendim

StyleALP
Bu yazılım doğrulama yıldızı geldikden sonra Orjinal ürüp alıp yüklemekden veya Windows 'u kandırıp Orjinal XP yazılımı yapmak için çeşitli cracklar kullanıp bu sorunu çözebilirsin.
Tşkler yardımlarınız için programı indiriyorum bir sorun olursa söylerim çok sağolun...