Yenasoft Solidworks 2010 Eğitim DVD’si ÇIKTI !

rilace
05-12-2009, 11:39   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
4 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2009


  


Yenasoft 2010 Eğitim DVD’si ÇIKTI ! Hem de Ücretsiz !


SolidWorks,Esprit CAM ve Esprit Mold (Auton) eğitimlerinden oluşan DVD, YenasoftYazılım’ın tecrübeli ve sertifikalı eğitim uzmanları tarafındanhazırlandı. Bu üç programın da tüm detayları ile anlatıldığı DVD’yesahip olmak için www.yenasoft.com sitesine girip eğitim DVD’si formunu doldurmanız yeterli.

   
  SolidWorks2010, Esprit Mold V9 (Auton), Esprit CAM 2010 Eğitim DVD’sinin İçinde Neler Var?
   

           SolidWorks 2010 Yenilikleri

   SolidWorks 2010 Eğitimi (Yeni Türkçe Arayüz)

  SolidWorks Simulation & Enterprise PDM & 3DVIA Composer 2010   Yenilikleri

         [/url]


             Esprit Mold V9 (Auton) Eğitimi

  Esprit CAM 2010 Eğitimi

  VisualMILL for SolidWorks Eğitimi

         

         
  [url=http://www.yenasoft.com/]SolidWorks
Hakkında

SolidWorks, mekanik tasarıma ilave olarak mühendislere, tasarımcılarave diğer yaratıcı profesyonellere dünyanın en harika ürünlerinitasarlamak için ihtiyaç duyduğu birçok aracı ve yazılımı hizmetesunmuştur. SolidWorks, tasarımlarınızı üç boyuta taşır. Böylecerakiplerinizin bir adım önüne geçmiş olursunuz. İki boyutlu tasarımdahayal gücünüzü zorlarken SolidWorks'un 3 boyutlu tasarım araçları ilezaman kazanırsınız.

Mekanik tasarımının yanında ürün yelpazesinde, imalattan öncetasarımlarınızı test etmek ve prototip sayısını düşürmek içinsimülasyon (analiz) yazılımları, verilerinizi yönetmek (revizyonkontrolü ve ortak alanda çalışma) için ürün veri yönetimi (PDM /ProductData Management) yazılımları ve dokümantasyon sürecini daha düşükmaliyetlerle yönetmek için ürün dokümantasyon (3Dvia Composer)yazılımları bulundurmaktadır. Bunların yanında daha iyi çözümlerüretmek için her geçen gün ürün yelpazesini artırmaktadır.

  SolidWorks 2010 Yenilikleri

  SolidWorks 2010 yeniliklerinin başlıkları aşağıdaki gibidir.

SolidWorks SustainabilityXpress, Teknik Resimde Hızlı Ölçülendirme,Montaj Ortamında Geliştirilmiş Aynalama, Saç Parça Tasarımları içinÇoklu - Gövde Desteği, Kullanıcı Arayüzünde Geliştirme (Mouse Gesture),Saç Parçaların DXF/DWG Kaydedilmesinde Geliştirme, KonfigürasyonYayımcısı, Hareket Simülasyonları - Tasarım Etüdleri, SolidWorksEnterprise PDM, 3DVIA Composer-SolidWorks Konfigürasyon Desteği

  -              Detaylı bilgi için web sitemizi ziyaret ediniz.

  Esprit Hakkında

Esprit, yeni versiyonunda kullanıcılarını yepyeni bir “İşlemeTeknolojisi Arayüzü” ile karşılamaktadır. Bu versiyon ile Esprit’iniçerisine Auton’un (Esprit Mold) işleme yeteneklerinin tamamıeklenmiştir. Bu sayede, yüksek hızda kalıp işleme ve 5 eksen devamlıişleme konularında teknoloji olarak en üst seviyeye çıkmıştır. Esprit,çok iyi olduğu tornalama, tel erezyon ve çok eksenli işlemelerdekibecerileri ile pazardaki tüm yelpazeye aynı kalitede G Kod üretecekhale gelmiştir.

Bugün Tel Erozyon piyasasında satılan birçok tezgahla beraber Esprityazılımı önerilmektedir. Bazı tezgahların kontrol ünitesi içine gömülübiçimde gelmekte, bu konuda da Esprit sürekli gelişmektedir. Espritiçinde, tezgah teknolojilerini ve kesim şartlarını belirleyebilme,ileri düzey operasyon sıralamaları gibi birçok özellik yenilenmiştir.Yeni olarak 4 eksen çürütme ve divizörde sarmal veya indekslemeliçalışma desteği eklenmiştir. Bu da özellikle kuyumculuk ve medikalsektöründe tel erezyonda divizör kullananlara çok fayda sağlayacaktır.

DP teknoloji, Siemens PLM ile anlaşmasını uzatarak SolidWorks’ün dediğer tasarım programlarının da kullanıp tercih ettiği parasolidtabanıyla sorunsuz ve kayıpsız çalışabilmektedir.

  
  ÜCRETSİZ Yenasoft Eğitim DVD'si ile SolidWorks, Esprit & Auton programlarınının tüm konularını A' dan Z' ye öğrenmekçok kolay olacak. Örnekler ile desteklenen anlatımlar ile fark yaratmakiçin sitemizi takip edin ve Yenasoft Eğitim DVD'sine sahip olun.


  www.yenasoft.com

Son Düzenleme: rilace ~ 05 Aralık 2009 11:40
ahmetto
03-11-2010, 23:16   |  #2  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Kas 2010

Paylaşım için teşekkürler.