Merhabalar. Daha 1 hafta önce aldığım ASUS N56VZ - S4283H model bilgisayarımı 4-5 gün sorunsuz bir şekilde TV'ye bağlayıp kullanabiliyordum. Ses veya görüntüde hiçbir problem yoktu. Fakat 2 gündür televizyona bağladığım bilgisayarımdan sadece görüntü alabiliyorum, sesse dizüstünün kendi hoparlöründen geliyor. Ses kısmından baktığımda resimde görüleceği gibi, "takılı değil" diyor. Ekran kartım Nvidia GeForce GT 650M. Windows 8 yüklü. Bilgisayarın uyarısı üzerine ekran kartım için çıkan son driver'ı bilgisayarıma kurmuştum. Onu kurduktan sonra HDMI'ı sorunsuz kullanmaya yine devam ettim ama sonradan bu sorun ortaya çıktı. Acaba bu son driver'la ilgili bir problem olabilir mi? Buradan görülebilir; http://www.nvidia.com.tr/drivers/results/57189
Yeni aldığım dizüstünde HDMI Ses sorunu
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj
Driver'ı yüklerken HDMI kablosu takılı değildi. Driver'ı yükledim, yeniden başlattıktan sonra HDMI'ya bağladım. Yine sorunsuz bir şekilde ses ve görüntüyü vermeye devam ediyordu. Fakat 2 gün sonra bu problem ortaya çıktı. Bilgisayarın başka HDMI girişi yok. Televizyonda hem diğer girişleri hem de farklı kabloyu denedim ama sorun çözülmedi. Dediğiniz gibi devre dışı bırakıp tekrar etkinleştirip kabloyu ondan sonra taktım, fakat o da fayda etmedi.
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj
Onu da ilk sorun olduğu zamanlar denemiştim, şimdi de baktım. Ama durum aynı.