YENİ BİR İŞLEMCİ ALDIM (İNTEL CORE 2 DUO 2,93 GHZ) LGA775
ANCAK İŞLEMCİYİ TAKIP PC nin DÜĞMESİNE BASTIĞIMDA calışıyor 3 sn sonra ekran gelmeden kapanıyor ama işlemcim sağlam başka pc lerde çalışıyor anakartım da destekliyor BİOS GÜNCELLEMESİ BİLE YAPTIM AMA YİNE AYNI SORUN olmazsa anakartı değiştirmek zorunda kalacağım LÜTFEN BANA YARDIMCI OLUR MUSUNUZ
ANAKART: BİOSTAR P35D2-A7
yeni aldığım işlemcim anakartıma olmuyor
söküp takarken bi elektriklenme filan oldumu yani çakmak kıvılcım muhabbeti
doğru taktığından eminsen eğer ram hdd yide kontrol et
özellikle BIOS güncellemesi yaptığına göre HDD yi görmemesinden kaynaklanabilir
açılışta pc özellikleri ram işlemci özellikleri kısa bi süre gösterilir
onu görebiliyosan Sorun büyük ihtimalle Bıos ayarlarından hdd yi görmemesi yada bağlantı kablolarının yanlış takılmasından jumper master ise hdd kablosu master slotunda olmalı ayrıca bios ta hdd yi tanıtman gerekebilir
HAYIR BİLGİSAYAR HİÇ AÇILMIYOR DÜĞMEYE BASTIĞIMDA ÇALIŞIYOR EKRAN GELMEDEN 3 SN. SONRA KAPANIYOR VE TEKRAR ÇALIŞIYOR
HDD DE PROBLEMİM YOK HEPSİNİ GÖRÜYOR VE ÇALIŞTIRIYOR YANİ ESKİ İŞLEMCİMİ GERİ TAKTIĞIMDA
EVET BİOS A GİREBİLİYORUM AMA GÜNCELLEMEYİ BİOSTA DEĞİL WİNDOWSTAN PROGRAM İLE YAPTIM AMA GÜNCELLEMEDEN ONCEDE İŞLEMCİ ÇALIŞMIYORDU SORUNU BİR TİÜRLÜ ÇÖZEMEDİM
VALLA KARDEŞ ONARMA DEĞİL KOMPLE FORMAT ÇEKTİM DENEMEDİĞM SADECE ANAKARTIMI DEĞİŞTİRMEK KALDI ACABA BİOS AYARLARINDAN DA OLABİLİRMİ CPU CLOCK VS. ONLAR HAKKINDA BİLGİN VAR MI ZATEN YENİ İŞLEMCİYİ TAKIP ÇIKARDIKTAN SONRA AÇILIŞTA HATALAR VERMEYE BAŞLADI F1 İLE WİNDOWS U AÇIYORUM İNGİLİZCE BİŞEYLER YAZIYO WARNİNG CPU BİOS CLOCK FALAN FİLAN
Anakartın bu işlemciyi desteklemiyor kısaca anakartınla uyumsuz .Yalnızca verdiğim linkteki işlemcileri kullanabilirsin..Anakarttan olduğunu sanmıyorum. e7200 listede var. e7200 ile e7500 arasında sadece saat hızı farkı var. bence ram ve HD bağlantılarını kondrol et. (çıkar- tak) .http://www.biostar.com.tw/app/tr/mb/cpu_support.php?S_ID=295
Anakarttan olduğunu sanmıyorum. e7200 listede var. e7200 ile e7500 arasında sadece saat hızı farkı var. bence ram ve HD bağlantılarını kondrol et. (çıkar- tak) .Saçma sapan yazı yazıp adamın asabını bozmayın akşam akşam , nerde var işlemci ALLAHALLAH...
Adam 7200 mü almış ileri zekalı ?
Adamın aldığı işlemci listede yok sayıylamı veriyolar sizi?
eski işlemciyi taktığınızda , bilgisayar sorunsuz çalışıyor mu ?