Arkadaşlar biraz önce yeni taşındığım eve telefon bağlandı interneti sordum adama telefon onaylandıktan sonra merkezden internetinizde gelecektir dedi.Şu anda telefonum çalışıyor ama modemin adsl ve ppp ışıkları yanıp sönüyor yani internet yok ben bu adamın dediğini anlayamadım tam olarak bir yardım ederseniz sevinirim teşekkürler şimdiden
Not:Şu anda komşudan bağlanıyorum:D
Yeni bağlatılan internet yardım lütfen
Hattınızı yeni aldıysanız internet bağlantısının gelmesi biraz zaman alabilir.Modemdeki bağlantılarınızın da doğru yapılandırıldığından emin olun.
Eski evindeki kullanıcı adı ve şifreyi modemde denemedin umarım ? :)
Reset atıp sadece kullanıcı adı ve şifrenizi girin. İnternet başvurusundan sonra kullanıcı ve şifreniz elinize ulaştığından itibaren 2 gün içinde açılır. Bende yakın zamanda bağlattım sayılır benzer sorunları yaşadım.
yok öyle birşey yapmadım tabiiki bana ttnet iletişim hattını arayıp kullanıcı adı ve şifremi almam söylendi sonra onları arayüze girip açacağım ama modeme veri gelmiyor daha yani kullanıcı adı ve şifre girebileceğim arayüz açılmıyor
kısacası ppp ve adsl ışkları yanmıyor henüz
yok öyle birşey yapmadım tabiiki bana ttnet iletişim hattını arayıp kullanıcı adı ve şifremi almam söylendi sonra onları arayüze girip açacağım ama modeme veri gelmiyor daha yani kullanıcı adı ve şifre girebileceğim arayüz açılmıyorO zaman ya bağlantılar yanlış bağlandı ya da hattınız henüz açılmadı.kısacası ppp ve adsl ışkları yanmıyor henü
Splitter ın kablolarını değiştirdim denedim ondada sorun olduğunu sanmıyorum
Ama şöyle bir durum var biz 2 gün önce telefon başvurusunu ondan sonraki gün internet başvurusunu yaptık bundan kaynaklanıyor olabilirmi yani bugün gelen adamlar telefon için geldiler ama bizim ekranımıza düşecek internet başvurunuz vs dediler oonu anlayamadım:D
Splitter ın kablolarını değiştirdim denedim ondada sorun olduğunu sanmıyorumEvet 3-4 gün sürebilir.Ama şöyle bir durum var biz 2 gün önce telefon başvurusunu ondan sonraki gün internet başvurusunu yaptık bundan kaynaklanıyor olabilirmi yani bugün gelen adamlar telefon için geldiler ama bizim ekranımıza düşecek internet başvurunuz vs dediler oonu anlayamadım:
4440375 Arayıp öncelikle hattın açık olup olmadığını teyid ediniz. ADSL ışığı her halükarda sabit yanması gerek.
Merhaba.. Eski adsl bağlantınızda kullanmış olduğunuz bilgiler ile yeni adsl bilgileriniz farklı olacaktır.
Bunun için adsl modeminize yeni adsl bilgilerinizi girmeniz gerekir.Bunun dışında ttnet müşteri hizmetlerini arayarak adsl hattınızın son durumu hakkında bilgi alabilirsiniz..
Sevgilerimle..
Merhaba.. Eski adsl bağlantınızda kullanmış olduğunuz bilgiler ile yeni adsl bilgileriniz farklı olacaktır.Evet aynen değişiyor.
Bunun için adsl modeminize yeni adsl bilgilerinizi girmeniz gerekir.Bunun dışında ttnet müşteri hizmetlerini arayarak adsl hattınızın son durumu hakkında bilgi alabilirsiniz..
Sevgilerimle..
Yavuz bey bunu biliyorum modemi çalıştırdığımda adsl ve ppp ışıkları yanmıyor adsl ışığı yanıp sönüyor arayüz açılmıyor daha kul.adı ve parolayı giremiyorum bu arada başvuruyu dün yaptıAffınıza sığınarak sormak istiyorum burada neyi öğrenmeye çalıştığınızı, ADSL hizmetini nereden alıyorsanız ttnet smile superonline her neresi ise oranın hizmet numarasını arayıp evet bağlantınız var teyidi alıp adsl bağlantımın olduğunu söylüyorlar ama bağlanamıyorum diye sormuyorsunuz da sanki abonesi olduğunuz internet hizmet sağlayıcısı müşteri hizmetlerinin chip forumlarında hat bilgileri veriyor gibi bir izlenimle ısrarla hat ne zaman açılır gibi bir soruyu sormaktasınız anlam veremiyorum. Ve merak ederek bende soruyorum. Abonesi olduğunuz internet erişim bağlantısının yapılıp yapılmadığını size hizmeti veren yer mi bilir yoksa chip forumlarında yardımcı olmaya çalışan arkadaşlar mı?
Arkadaşlar sorun yaşayan elemanın önceki mesajlarını dikkatli okumadınızmı? Diyorki modemin arayüzüne ulaşamıyorum. İnternet hattını açmasalar bile modem arayuzune ulaşabilmesi lazım. Girer ayarları yapar eğer hattı hala açılmamışsa en fazla internete çıkamaz. Demekki ya bağlantıları yanlış yaptı ya da modemi düzgün kuramadı. Sonuçta modeme 192.168 ile başlayan yerel ip ile ulaşıyoruz. ADSL ışığının yanmaması ile internetin açılmamasıyla ne alakası var.
yaw k.bakmayın ama ne cahil insanlar var yahu ya buraya konu açıcağına bukadar uzun süre kafa patlatacağına arasaydın 4440375 bikere kullanıcı adını passını sana tıkladığında hadi gir bakalım demez sen adres çubuğuna modemin kullanıcı paneline girmen için ip numarası vardır markaya göre değişir onu girip orda internet kurulumu hızlı kurulum yada direk ilk sayfada kullanıcı adını parolanı yazacağın yer vardır onu yazıp kaydet dersin bağlantılarında doğruysa ttneti arar int sinyalim varmı yokmu onlara sorarsın ppfsss....