Arkadaşlar.Ben erkan kartı aldım.
ATI Radeon HD 4350.
Sonra 1 ay sonra bilgisayarım hiç açılmamaya başladı.Ama Ekran kartını taktığımda hiç bir problem olmuyordu.Çok rahat oynuyordum.Call Of Duty 2'yi herşey Highda oynuyordum ama kasmıyordu.1 gb Ram vardı.
bilgisayarcıya götürdük.Anakartın bozulmuş dedi.Bide kasa eskimiş onuda değiştirelim dedi isterse.Bende tamam dedim.Aradan çıksın dedim.Sonra EVERESE kasa elime geçti.Ama fişin üstüne Ram değişti yazmışlar.Bilgisayar açılıyor hala.Ram yine 1GB.Kingston marka ve küçük kutusu hala elimde.
Bilgisayara formatta atmışlar.Neredeyse program bile yok.Ama çok çok çok kasıyor.Bende COD2 oynarken (highte) hiç kasmazdı,şimdi oynayamıyorum low 'da ya :S 800x600 yaptım yine kasıyor.I Can Football gibi düşük gereksinim isteyen oyunda En Düşük seçeneğinde bile oynayamıyorum.Kafayı yemek üzereyim.Çok fazla kasıyor.Hiç böyle olmazdı tıkır tıkır çalışırdı ama yeni kasam ve bilgisayarım hiç eskisi gibi TIKIR TIKIR çalışmıyor. TIK TIK çalışıyor . Siteye giriyorum 10-15 sn sonra açılıyor.Oyun desen oynanmıyor.Antivirüsten kaynaklanan bir sorun değil belli ki çünkü tüm antivirüsü sildim,reset attım falan.Winamp'ı sildim,Nero'yu sildim.Pc'de 2-3 program kaldı ama hala kasıyor.Sizce nedeni nedir?CCleaner ile temizledim bilgisayarı yine olmadı.
Ama gerçekten sıkılmaya başladım. :S
Yardım edebilirseniz sevinirim.