Yeni bilgisayar nasıl ?(All+İn+One)

TembelTeneke
27-10-2011, 21:08   |  #1  
TembelTeneke avatarı
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 1
87 mesaj

Arkadaşlar dün yeni bir Bilgisayar aldım kendime markası MSİ.Ben öyle BF3 falan oynayan biri değilim.Call of duty SERİSİ GTA IV Bide Pes2012 kaldırsa yeter. Şu Anda 3D Crysis 2 oynuyorum ama sorma gereksinimi duydum. Sistem şöyle sizce iyimi (Lütfen bilen biri cevaplasın konuyu.) ;

Intel(R) Pentium(R) CPU G620(İ 3) @ 2.60GHz çift çekirdek işlemci..

2 GB DDR3 1033 MHz RAM

İNTEL HD2000 3D ekran kartı.

500 GB HDD

FULL DOKUNMATİK HDMİ+3D EKRAN (KASASIZ)

anl90
28-10-2011, 10:59   |  #2  
anl90 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 10
576 mesaj

Gta 4 de emin değilim ama muhtemelen oynarsın.Diğer oyunlarda ben oynuyorsam full ayarlarda,hen rahat rahat oynarsın merak etme ;)

faceman
28-10-2011, 11:03   |  #3  
faceman avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 6
2,588 mesaj

aga oyunları nasıl oynuyorsun klavye filan varmı yoksa joystcik mi var ?

TembelTeneke
28-10-2011, 13:37   |  #4  
TembelTeneke avatarı
OP Üye
87 mesaj
Alıntı: faceman  
aga oyunları nasıl oynuyorsun klavye filan varmı yoksa joystcik mi var ?
Yok ya normal pc sadece dokunmatik özelliği eklenmiş sana klawye + maus veriyolar zaten ister dokun ister klawye maus..

TembelTeneke
28-10-2011, 13:43   |  #5  
TembelTeneke avatarı
OP Üye
87 mesaj
Alıntı: anl90  
Gta 4 de emin değilim ama muhtemelen oynarsın.Diğer oyunlarda ben oynuyorsam full ayarlarda,hen rahat rahat oynarsın merak etme ;)
saol anıl teşekkür ederim.

anl90
28-10-2011, 23:45   |  #6  
anl90 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 10
576 mesaj
Alıntı: TembelTeneke  
saol anıl teşekkür ederim.

Rica ederim arkadaşım.Bazı sivri tipler kendilerini bilgisayar dehası sanıyor.Ya da bilgisayar donanımını öğrenmenin çok zor olduğunu sanıp ahkam kesiyorlar.Yok onla oynanmaz,yok bu böyle falan filan.
Arkadaş deniyoruz,oynuyoruz,sorun yaşamıyoruz ama anlatamıyoruz.Ne adamlar var yahu :))

TembelTeneke
29-10-2011, 15:28   |  #7  
TembelTeneke avatarı
OP Üye
87 mesaj
Alıntı: anl90  

Rica ederim arkadaşım.Bazı sivri tipler kendilerini bilgisayar dehası sanıyor.Ya da bilgisayar donanımını öğrenmenin çok zor olduğunu sanıp ahkam kesiyorlar.Yok onla oynanmaz,yok bu böyle falan filan.
Arkadaş deniyoruz,oynuyoruz,sorun yaşamıyoruz ama anlatamıyoruz.Ne adamlar var yahu :))
Evet abi ya.Adama full yüksekte oynuyorum diyorum kazık diyor.Ya abi Bir Markanın önceki kartları vs kötü ise hep sonuna kadar kötümü olacak..İşte bu zihniyetle cevap veriyorlar..Assasins Creed Brotherhood lowda oynuyorum..Ama sevmiyorum o oyunu ayrı.Evet birde buraya soran boşuna gidip pahalı bilgisayarı alıyor.Ben şahsen bu pc ile istediğim her oyunu oynuyorum.Gidip 2500 Tl vermeye ne gerek var birde bu bilgisayar dokunmatik kasasız.1300 Olucak tabi 3 yıl sonranın teknolojisi dokunmatik pc.

okinkurt
29-10-2011, 15:41   |  #8  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 308
4,897 mesaj

Arkadaşım dokunmatik almısın iyi güzel 3 yıl sonra oyunlar kasarken dokunursun neyse milletin demesi 1-300 e cok daha iyi makina olurdu oyun için sende oyun için sormusun 2 tane konu acmasanda olurdu aynı konunun arapcası neyse cevaplar hosuna gitmiyosa sorma ozaman mesele pc nin suanki oyunları acıp acmaması degil onu anlatamadık sana o paraya cok daha iyo olurdu oyun anlamında üst seviye oyun sevmiyosan sorun yok ozaman as brodherhood low detay bu sistemde normalmi geliyor ? :D bu işin sivrilikle egrilikle ilgisi yok sordun cevabını aldın ........

TembelTeneke
29-10-2011, 19:15   |  #9  
TembelTeneke avatarı
OP Üye
87 mesaj
Alıntı: okinkurt  
Arkadaşım dokunmatik almısın iyi güzel 3 yıl sonra oyunlar kasarken dokunursun neyse milletin demesi 1-300 e cok daha iyi makina olurdu oyun için sende oyun için sormusun 2 tane konu acmasanda olurdu aynı konunun arapcası neyse cevaplar hosuna gitmiyosa sorma ozaman mesele pc nin suanki oyunları acıp acmaması degil onu anlatamadık sana o paraya cok daha iyo olurdu oyun anlamında üst seviye oyun sevmiyosan sorun yok ozaman as brodherhood low detay bu sistemde normalmi geliyor ? :D bu işin sivrilikle egrilikle ilgisi yok sordun cevabını aldın ........
Ya ben size bir kaç sene sonrayı sormuyorum.Bende bütçe çook istersem 10 istersem 20 bin TL lik alırım pc benim demek istediğim lacivert ile siyah arasındaki farkı anlamak için gidipte bin TL fazla vermeye gerek yok

okinkurt
30-10-2011, 00:56   |  #10  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 308
4,897 mesaj

Kardes bende sana bin tl fazla degil o paraya oyun için diyorum dokunmati kflean karıstırmadan oyun için cok daha iyi pc toplar brodherhoodu fulde oynarım demek istedigim bu farkta öle siyahla lacivert arasıdnaki fark gibi olmaz performans olarak neyse artık uzatmanın manası yok mutluysan o sistemle iyi işte ne diyim ama co kdaha performanslı bişey alınabilecegi gercegini degiştirmez tabi gg kullan :)

TembelTeneke
30-10-2011, 17:50   |  #11  
TembelTeneke avatarı
OP Üye
87 mesaj
Alıntı: okinkurt  
Kardes bende sana bin tl fazla degil o paraya oyun için diyorum dokunmati kflean karıstırmadan oyun için cok daha iyi pc toplar brodherhoodu fulde oynarım demek istedigim bu farkta öle siyahla lacivert arasıdnaki fark gibi olmaz performans olarak neyse artık uzatmanın manası yok mutluysan o sistemle iyi işte ne diyim ama co kdaha performanslı bişey alınabilecegi gercegini degiştirmez tabi gg kullan :)
Ben zaten olmaz diye idda etmiyorum.Bu arada bende nakit 0 kredi kartı olduğu için..Babam öyle toplama pc falan yapamaz.

M.G.G
30-10-2011, 18:07   |  #12  
M.G.G avatarı
Yıllanmış Üye
3,367 mesaj

Bence ramler kötü ramleri 1333 mhz yap;
http://www.vatanbilgisayar.com/R ... ils.aspx?I_ID=44624
1300 tl all-in-one için fazla değil ama daha güzel bir laptop alabilirdin o parayla.Hayırlı olsun (:
Oyun performansı olarak fazla birşey bekleme çünkü cpu tek çekirdek gpu onboard.Diğer işlemlerde ise 4-5 sene idare eder (: