Arkadaslar dün yeni bir bilgisayar aldım fakat 3-4 yıldır bilgisayardan uzak kaldığım için (lise) oyunlardan haberim pek yok bana önerebileceğiniz oyunlar varsa memnun olurumsistemim şöyle
amd x2 5600 +am2
2 gb kingston 800mhz dual kıt
sparkle 8600 gt
msı k9n ultra anakart
oyun önerilerinizi bekliyorum şimdiden önerileriniz için teşekkür ediyorum
Yeni Bilgisayara Oyun Tavsiyesi
senın oynayamıcan oyun yok.Forumda aratırsan oyun dıye bır suru konu başlığı bulursun.
PES - NFS - COH serilerinin oyunlarına bakabilirsin.
Company of hereos ve Stalker Shadow of Chernobyl'le bi başla.Zaten bunları bitirene kadar 1,5 ay olur.
ufuksEvt kardeş istediğin oyunu oynarsın bu sistemle level ın sitesine bak veya dergiyide alabilirsin...Eğer orjinal oyun alıosan şimdi paranı çok harcama önümüzdeki aydan itibaren süper oyunlar gelio şimdilik ideraten bi kaç oyun al...
peki bu sistem beni ne kadar götürür oyunlar için
3 yıl götürür sanırım 3 yıl sonrada 8600 GT den dolayı problem yaşarsın DX 10 oyunlarında zorlanmaya başlar
C.O.H, Stalker Oynamadıysan cod Serileri.C&C Tiberium Wars,Online Olarak Wow Bu Oyunlar seni bayağ götürür.Yeni Oyunlarda çıkıyor Onları eksin dene.Call Of Duty Modern warfare,Crysis,Farcry2,Need For Speed : Pro Street tabi bazıları bayağ bi süre sonra çıkıcak :D Bunları dene derim.
*sims serilerini al
*need for speed carbon
*painkiller tarzzı ama daha yeni bişey bul takip etmiyorum piyasayı
*red alertin son oyunu çıktı tiberiumlu bişey onuda önere bilirim 1-2kez int. cafede oynamıştım..
o makinaya hangi oyunu gtirsen uçurur (: (: istedigin oyunu oyna (: makinanın ömrüde 3 sene
* ghost recon advanced warfighter 2
* Titan quest immortal throne
*pes serisi
bunların ucude farklı dallardan biri savaş biri strateji biri futbol bunlarla epey uzun bir sure canın sıkılmaz
evet ghost recon u aldım cok güzel oyun ama takım arkadaslarımı idare etmekte zorlanıyorum biraz