Arkadaşlar 1.300 YTL masaüstü bilgisayar aldım. Oyun bilgisayarı kısacası özelliklerine bakabilirmisiniz sizinde iyi kötü yorumlarınızı alayım teşekkür ederim.
İşlemci:
İntel Core i5 3330 3.00 GHz 6MB CACHE IVY BRİDGE 1155P
Ekran kartı:
Zotac GT640 2GB (128 bit) DDR3
Ram
Kingston 8 GB DDR3 1333 MHz
Yeni bilgisayarımın özellikleri
- 1
- 2
Anakartı / psu ne diye sorucam ancak onlarda muhtemelen kötü hazır mı aldın bunu toplama mı .
Arkadaşlar 1.300 YTL masaüstü bilgisayar aldım. Oyun bilgisayarı kısacası özelliklerine bakabilirmisiniz sizinde iyi kötü yorumlarınızı alayım teşekkür ederim.
İşlemci:
İntel Core i5 3330 3.00 GHz 6MB CACHE IVY BRİDGE 1155P
Ekran kartı:
Zotac GT640 2GB (128 bit) DDR3
Ram
Kingston 8 GB DDR3 1333Ekran kartı çok iyi değil; anakart ile güç kaynağını merak ediyorum.
yazık etmişin paraya neyse canın sagolsun
Arkadaşlar bana çok iyi geldi özellikleri ama bir türlü sizi beğendiremiyorum, oyunları akıcı şekilde oynayabileceğimi söylediler bana o yüzden aldımEkran kartı çok iyi değil; anakart ile güç kaynağını merak ediyorum.
Ana kart: ASUS P8H61-M LE H61 DDR3 VGA GLAN SATA 16X 1155P & Güç Kaynağı: 700W
Son Düzenleme: Lille ~ 01 Temmuz 2013 23:22
aziz ve muhterem din kardeşim ben 1.700 e sistemi topladım sayılır gerçekten çok guzel diamond usta kurmuştu amd
Arkadaşlar bana çok iyi geldi özellikleri ama bir türlü sizi beğendiremiyorum, oyunları akıcı şekilde oynayabileceğimi söylediler bana o yüzden aldımBiraz daha iyi ekran kartı alabilirdin onu demeye çalışıyoruz ama morelini bozma çok fazla. Alınmış artık dünyanın sonu değil.Ana kart: ASUS P8H61-M LE H61 DDR3 VGA GLAN SATA 16X 1155P & Güç Kaynağı:
Biraz daha iyi ekran kartı alabilirdin onu demeye çalışıyoruz ama morelini bozma çok fazla. Alınmış artık dünyanın sonu değil.Hayır şu an elimde değil pc karar değişikliği yapabilirim. Ancak siparişler verildi sadece değiştirirsem daha fazla bilgisiyarsız durucam ona yanıyorum kardeşim. Bu arada black ops 2 oyunlarını rahatlıkla oynatır dedi akıcı şekilde oynayabilirmiyim?
Bu arada diamon kardeşim ana kart slotunu bir türlü bulamadım PCI-Express 3.0 mı
bu ekran kartının 4 gb modelide var ama sadece şişirmece. ddr 5 ve 256 bit mimarili kartların tadı hiç bir cihazda yok. 128 bit darboğaz yaşatıyor artık flash bile yamulttuktan sonra hd 7750 kartı ne yapayım 250 liralık bu çöp fazlasını.
bu ekran kartının 4 gb modelide var ama sadece şişirmece. ddr 5 ve 256 bit mimarili kartların tadı hiç bir cihazda yok. 128 bit darboğaz yaşatıyor artık flash bile yamulttuktan sonra hd 7750 kartı ne yapayım 250 liralık bu çöp fazlasını.Sendemi ekran kartını beğenemedin dostum ya
Son Düzenleme: Lille ~ 02 Temmuz 2013 00:11
Valla oyun pc si diyosun ama anakart ve ekran kartı facia ..
Valla beğenen beğeniyormuş yinede yorumlarınız için teşekkür ederim istesemde değiştiremem zaten :D
Çok kötü gibi konuşuyorsunuz sistem hakkında onu pek fazla anlam veremedim.
black ops 2 zaten o kadar önemli sistem gerektiren bir oyun değil tabikide oynarsın.Bi BF3 gibi değil yada Crysis3 gibi mesela.
- 1
- 2