Öncelikle herkese merhaba ChipOnlineTr Ailesi.Aranıza yeni katıldım.Ve forumda gördüğüm kadarıyla bu konu hakkında birçok konu açılmış.Ve bende genel olarak bir fikir danışmak istedim.Çünkü paramın boşa gitmesini istemiyorum ve PC'nin sisteminden,içinden pek anlamıyorum maalesef.
Çoğu benzer konuda ''Toplama Bilgisayar'' alınması en çok tavsiye edilen bir durum.Benimde açıkcası kafama yattı.Çevrede diğer arkadaşlarımdan da duymuştum.Ve bunun üzerine bende bir fikir öğrenmek istiyorum.Durumum şu;
(İsim vermek yasakmı bilmiyorum kusura bakmayın şimdiden eğerki yasaksa)
Ben genelde Online oyun oynayan bir insanım.Ve tabii diğer oyunlarıda oynuyorum GTA'dır ne bileyim Fifa vs.Ama genel olarak Knight Online,League of Legends ve Dota 2 oynuyorum.Şuanki bilgisayarım yaklaşık 6-7 yıllık.LoL'ü effectleri en düşükte oynayabiliyorum kasmadan.Ama Knight Online'da aynı şeyi söyleyemeyeceğim çünkü kalabalık bir yere girdiğimde kasıyor,takıla takıla ilerliyorum,oyunu oynayamıyorum,skilleri basamıyorum kasmasından.Normalde akıcı olması gereken bir yerde bile kasabiliyor.Ve bunada vesile olarakda bilgisayarımı değiştirmek istiyorum.Bütçem 0'dan 1200-1300'e kadar yolu var.Sadece kasa istiyorum.Eğer bütçe yetersiz ise daha ne kadara olabilir.Lütfen bilgisi olan arkadaşlar fikirlerini benimle paylaşırsa çok sevinirim.Herkese kolay gelsin iyi forumlar.