Arkadaşlar ben araştırdım ve vatanda kampanyalar olduğnu gördüm ve 1 tane almaya karar verdim.Beni 2 ya da 3 sene idare edecek ekran kartı iyi olan bir pc öneririrmisiniz.Limit 1650 tl(1 lira bile fazla olmasın :D)
Ben bir tane buldum sizce nasıl?Acer Aspire Timeline X 4820 T
Bir de ben inceledim ve 2 tane ekran kartı buldum ama karar veremedim HD 5650 mi yoksa GT335M mi?
Yeni bir dizüstü
Peki ACER AS4820TG mi yoksa Asus G61J mi? Çünkü birinde parmak izi vs. var ama birinde 2. ekran kartı var
Okuduğum bir yoruma göre GT330 GTA4 te kasıyormuş.HD 5650 daha iyi diye duydum hocam bir de acer güzel değil mi?
Acer tavsiye etmem.
Asus yahut Samsung alın bence.
http://non-pasaran.blogspot.com/ ... n-alma-rehberi.html
Önerdiğim ürünü alın hiç kaçırmayın.
N61JA-240DV ile Samsung R580 arasından hangisi iyidir
Acaba acer'ı neden tavsiye etmiyorsunuz.Kullandınız mı yoksa kullanmadan mı söylüyorsunuz.Ayrıca önerdiğiniz asusun soğutmasının yeterli olmadığını birçok kullanıcı söylüyor.Acer Aspire Timeline X 4820 T acer ın ürettiği en güzel ürünlerden biri.Piyasada 14 inç ve 5650 lı ürün o fiyata var mı bir bakın.Birde acer a para vermeye değer...
Ya millet hem çin malı berbat diyo hemde asus kaliteli diyo
Acaba acer'ı neden tavsiye etmiyorsunuz.Kullandınız mı yoksa kullanmadan mı söylüyorsunuz.Ayrıca önerdiğiniz asusun soğutmasının yeterli olmadığını birçok kullanıcı söylüyor.Acer Aspire Timeline X 4820 T acer ın ürettiği en güzel ürünlerden biri.Piyasada 14 inç ve 5650 lı ürün o fiyata var mı bir bakın.Birde acer a para vermeye değer...asus soğutması yeterli ben kulanıyorum no problem
Hd 5650 al.. bnm bilgisayardan al ben kullanıorum memnunum. teknosadaki kodu LG UUA1BT vatanda 2BT die geçio. ben teknosadan 1355TL ye aldım vatanda 1500TL olması lazım.