arkadaşlar elimde samsung biri 80 diğeri 160 gblık hddler var. ikiside serviste. şimdi yeni hdd almam gerek ama sanırım samsung doğru bir tercih olmaz. biraz baktım bi kaç seçenek arasında kaldım siz ne dersiniz?
SEAGATE 250 7200 NCQ SATA2 8MB
WESTERN DIGITAL SATA2 250GB 7200rpm 8MB
yeni bir hdd düşünüyorum
her zaman SEAGATE...
SEAGATE vaaz geçmemm
tabikide
WESTERN DIGITAL da iyidir fakat önerim SEAGATE
Quad-Coreher zaman SEAGATE...
SEAGATE vaaz geçmemmtabikide
WESTERN DIGITAL da iyidir fakat önerim SEAGATE
seagate veya western digital öneririm.
sessizlik istiyorsan western digital.
5 yıl garanti için seagate.
Borga-xsonuna kadar katılıyorum biri pata biri sata 2 seagate harddiskim var hatta takarken patanın arka girişlerinden birini kırdım tamir oldu eskisi gibi çalışmaya devam ediyorQuad-Coreher zaman SEAGATE...
SEAGATE vaaz geçmemmtabikide
WESTERN DIGITAL da iyidir fakat önerim SEAGATEteknik destek ise başka güzel bir yanı
ben western digital öneririm HDD uretıcılerının ilki diyebilirim sanırım sadece HDD üretiyorlar western digital seagateden daha köklü bir kuruluştur
R3QU3M e katılıyorum. benim de bildiğim en eski HDD üreticisi western dir.
arkadaşlar sağolun sanırım seagate alacağım.
Ayrıca Seagate'in arkasında Maxtor de var.
tuncabAyrıca Seagate'in arkasında Maxtor de var.Arkamız kuvvetli![]()
Yeni konu açmak istemedim, bende yeni bi hdd alıcam, seagate'in namını da çok duydum.. http://www.netsiparis.com/detay.asp?kod=240285002 burda 320 GB'lik 132 ytl.. Fiyat iyi göründü, siz tavsiye edermisiniz? (galiba dükkanlarını da biliyorum)
Bu arada ben bunu harici olarak kullanıcam (bitane kutu almıştım eski hdd'leri dizüstüne bağlamak için, 3.5" heralde buna da uyar) bir aksilik olmaz heralde? Veya tavsiye edebilceğiniz başka bişey?