Sistem Bilgisi konusunda deneyimi olan Arkadaşlarım acaba bana da bir yardım edebilir mi Ynei bir pc almak istiyorum asker dönüşü bir güncelleme şart Öncelikle var olan sistemden bazı parçalar ile Yola devam etmek istiyorum
High Power 500 WATT POWER
gEFORCE 9800 gT 1 GB GDDR3 EKRAN KARTIM VAR
2 gb rem de var belki yeni bir rem alımına gidebilirim Ama Kingstonn her zaman tercihim
ana kartım asus ama idareden kullanıyorum tercihim hep giga bayt şimi sizlere sorum power ve ekran kartım gayet iyi sanırım bunun haricinde nsl bi sistem elde edebilirim 800 tl kadar bakiyem var La noire 2 nedd for spedd run gibi oyunları rahatça oynacak bişi lazım işlemci intel ana kart da gibabayt olcak şu an da en yeniler İ7 işlemciler sanırım askerde baya uzak kaldık bu konulara .. sizlerden yardım bekliyorum en son işlemci i7 ise nsl bir işlemci almayalım bende core 2 duo 1.86 intel var bunun gibi bişi arıyorum bide ona uygun bir anakart gigabayt olucak yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar öyle bişi olmalı ki ekran kartı ve psu almaya herek kalmasın belki daha sonra yada Başka bi ihtimal bunun haricinde Yeni bir sistem almaya kalksak nasıl bişi alabilirim buda ikinci ihtimal ama bana şimdi ekran kartı ve power hariç olcaka şekilde bilgi verebilecek olan var mı