Iam Alive güzel ama benlik değil tam köprüyü geçtim ilk bölümdeki aşağı indim mal gibi sağıma soluma bakındım gitcek yer bulamadım çıkıp Assassins Creed Brotherhood oynadım :D
Yeni Çıkacak Olan Oyunlar
2 GB'lık oyun o kadar olur.
Benim oyunlarım kasım ayında çıkıyor
http://www.youtube.com/watch?v=9EKu-w_9dqE
Güzelmiş hoşuma gitti ama şu uçak oyunlarının grafiklerini iyi yapsalar güzel olcak bf3 gibi
Call of Juarez'in Facebook sayfasında yayımlanan görsel, bizlere bugünü işaret ediyordu. Yeni bir duyuru geleceğini tahmin ediyorduk ve beklediğimiz gibi de oldu. Call of Juarez: Gunslinger duyuruldu!
Oyun için yayımlanan ve aşağıda görebileceğiniz 'live-action' videoya bakarak, dağıtımcı Ubisoft'un Call of Juarez: The Cartel'de yaptığı hatayı tekrarlamayacağını söyleyebiliriz. Serinin diğer oyunları gibi Techland tarafından geliştirilen yapım, bizleri tekrar vahşi batıya davet ediyor. PC, PS3 ve Xbox 360 platformları için duyurulan Call of Juarez: Gunslinger için yayımlanan ilk raporlarda ise oyunun 2013 başlarında çıkış yapacağı ve sadece indirilebilir olarak satışa sunulacağı belirtilmiş.
BSC Alıntı''
Valla ya,Cryengine 3 ile fln yapsalar nolur.. ilginç bir şeyde Modern uçakların olduğu uçak oyunlarının grafiği yine iyi,Hawx olsun Ace combat olsun,Antika uçakların olduğu oyunların grafikleri ise antika :D gördüğüm en iyi şuan Air Conflict; Secret wars
I am alive'dan beklentilerinizi yüksek tutmayın demiştim ama.değil mi ?
Şu an oynadığım üç oyun var: Just Cause 2, GTAIV, Sleeping Dogs.
Battlefield 3 Armored Kill'in dijital kitapçığı ve yeni oyun içi videosu yayınlandı. PS3 için zaten çıkış yapmıştı DLC'miz PC ve XBox 360 kullanan Premium üyelerde 11 Eylül'de erişebilecek oyuna.
BF3'un dlc si pc ye ve xbox 360 sonradan mi geliyor ?