Crysis 3 iyiymiş galiba multiplayer olcak o seçenek
Yeni Çıkacak Olan Oyunlar
Kara şövelye , en sonunda adama battlefield 3 aldıracaksın
Zaten normalini çok oynadım , multi alırım alırsam :)
200 Kağıtta vermeye kıyamıyorum
Assassin's Creed 3:Yeni bi video...
http://www.youtube.com/watch?v=qilLfr-W3d0&;feature=g-all-u
Grafikler ve efektler çok iyi benim sistem intihar edecek galliba oyunu yukleyince
Fps tarzı oyunları severim genelde .
Benimde oyunlara bu kadar para veresim yok , gider 200 tl verene kadar 50 tl daha eklerim yeni ekran kartı alırım .
3 tane orjinal oyunum var , geriye kalan 1 tb lik oyunlar ise torrentten :)
İdare eder 2.5 euro'dan almıştım
Bir gün tüm oyunları kitaplığa dizip fotolarını çekeceğim
Zaten Battlefield 50 TL, Premium hesap 80 TL. DLC'lerle falan 200 ü buluyordur bir de bir sistemi var. Bana per ver diyor EA sen milletin zamanla uğraştığını parayla satın al. Adamlar her şeyi ticarete döküyor.Premium alınca zaten tüm DLC'ler içinde oluyor. Premium olunca her şey açılıyor sanmayın, her şeyin kilidini açmayı ayrı satıyor EA. tüm DLC dahil olduğundan çok tuttu Premium.
Red River vs. oyunların ucuzlamaları Codemasters oyunlarında genel olarak oldu.
Son Düzenleme: Kara Şövalye ~ 17 Ağustos 2012 11:56
Ayrı ayrı satıyorlar adamların işi gücü kazıklamak
Ayrı ayrı satıyorlar adamların işi gücü kazıklamakBir şeylerin kilidini kaldırmak günümüz oyunlarında moda oldu ve bunları alanlarda olduğu için doğal olarak ekliyorlar. Premium normal oyuna ek olarak 10 görev + 5 künye + 6 tane camo veriyor bildiğim kadarıyla tabi bir de tüm DLC'leri piyasaya çıkmadan 2 hafta önce veriyor. Siz de ticaret adamı olun para getirecek en ufak şeyede tenezzül edersiniz merak etmeyin.
Bence açmaya para alması mantıklı kazıklama değil bu sonuşta emek veriyosun ve bunu bedava vermek istemiyosun.Ha şöylede bir durum var sen zaten kaldırcağın parayı kaldırmışın ne olacak bi DLC'yide ücretsiz getirsen.
Ben oyunu alsaydım eğer emek tarafında olurdum ama almadığım için ne olur ücretsiz getirsincilerdenim
Oyunu bir kere al yanında dlc'leri versinler .
Oyunu bir kere al yanında dlc'leri versinler .Ücretsiz olan DLC'ler var olmayanlar var. :) BF3 DLC'leri BF2'ye çıkan ek paketler gibidir o yüzden ötürü ücretli olması normal ki çokta pahalı değil tek olarak alınca. Tabi hepsini yani beşini birden alırsanız Premium'dan pahalıya geliyor.
Armored Kill 'den 2 yeni görüntü geldi.
Son Düzenleme: Kara Şövalye ~ 17 Ağustos 2012 12:23
Bakalım battlefield 4 nasıl olucak
Bakalım battlefield 4 nasıl olucakOptimizasyonda daha iyi, ufak tefek hatalarıda azalan, fizik motoru daha da güçlenmiş olur muhtemelen. Battlefield 3'te en çok merak edilen Aftermath DLC'si oyunda dinazor olmasını bekleyenler var ki bu oyunu tek oyunculu modu oynadığınızdan bilirsiniz belki bi' Tahran Depremi vardı oyunda, o deprem sonrasında olan haritalarda geçmesi bekleniyor.
Frosbite 2 zaten çok süperdi , eğer 3 olursa grafiklerini düşünemiyorum