yeni donanımlar

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
tamerttt
29-01-2006, 16:29   |  #1  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
20 mesaj

merhaba chip ailesi ben tamer aranızda olmaktan mutluyum yani aile ye yeni bir üye katıldı!!ben yeni bir bilgisayar almayı düşünüyorum donanımları yazayım fiyat ve performans  yorumu yaparsanız mutlu olurum:-)msi 939soket amd3200 939 soket 512 mb ram x2 ad samsung 80 gb 7200 udma 133 256/128 mb sappıhere ati r x300 se-hm 16x tv SKYSTAR  dijital tv kartı v2.6d asus cd rom 52x samsung cd writer 52*32*52 ve okadar kasıyor mu makinayı tv kartı yardım bekliyorum bu bilgisayarcı arkadaşlar cambaz olmuşlarda bye şimdiden teşekkürler

Ramonnox
30-01-2006, 10:20   |  #2  
Yıllanmış Üye
112 mesaj

Tv kartı ile ilgili soruna cevap verecek olursam skystar2 tv kartını satın alalı 1 hafta oldu ve ciddi bir şekilde sistemi kastığını açıkca ifade edebilrim konuyu diğer foruma açtım henüz yorum yapılmamış ben hala araştırıyorum çeşitli codecler deniyorum program ayarlarında değişiklikle yapıyor sürekli deniyorum ama şu ana kadar  başarılı olmuş değilim ama bu benim anakarttan da kaynaklanırmı bilmiyorum çünkü benim anakartın opsiyonel wi-fi tv kartı vardı ama ben onun yerine skystar2 tv kartı takmayı uygun buldum sorunu forumda çözümlersek kartı tavsiye edrim lakin ben sistemi kasma konusu harici çok memnunum görüntü harika yaptığım kayıtlar ses ve görüntü olarak mükemmel download olayı seçme sansım oplmamasına karşın süprizlerle doluda olsa güzel ama ben şimdilik bir çözüm buldum tv kartını kullanmayacağım zaman tv kartını  devre dışı bırakıyorum (etkinleştir ya da devre dışı bırak)şeklinde.

tamerttt
30-01-2006, 16:24   |  #3  
OP Yeni Üye
20 mesaj

selam ramonnox kardeş peki s,istem nasıl????

Banned
31-01-2006, 01:11   |  #4  
Banlandı
621 mesaj

seçtiğin ekran kartından performans beklemek hayal olur.geforce 6600gt ayarında bir kart al.cd-rom cd-writer yerine dvd writer al.kasa seçimi önemli ileriyide düşünerek 400w aopen al.ram olarak kingston veya corsair tercih et.harddiski 120-160 gb düşünebilirsin fiyat farkı az.hayırlı olsun.

tamerttt
31-01-2006, 18:59   |  #5  
OP Yeni Üye
20 mesaj

slm ganzolist tavsiyelerin için teşekkürler makina hala almadım ama almadan chip puantajlara bakmam gerek her bilgisayarcı işine geleni satmak istiyor şereflisi az kalmış bunların 3 bilgisayarcıdan fiyat aldım hepside uçuk!! bir de piyasadan uzun zamandır habeerim yok tu onun için gelen önerilerden yararlanacagım tesekkurler bye