Arkadaşlar ben yeni bi dvd writer almak istiyorum ama bu konuda hiç bilgim yok bana tavsiye edebileceğiniz bir markaa ya da model var mı?
Şimdiden teşekkürler
Arkadaşlar ben yeni bi dvd writer almak istiyorum ama bu konuda hiç bilgim yok bana tavsiye edebileceğiniz bir markaa ya da model var mı?
Şimdiden teşekkürler
Nec marka dvd writer lar her forumda ve testde bir adım önde.Onu hangi modelini önerir arkadaşlar bilmiyorum.Bende lg var ya yazım kalitesinden yada yazdıktan sonra dvd leri cok iyi saklamamam iyi bakamamamdan.Bir dvd yi bir 60 kez filan okutuktan sonra dvd yalan oluyo artık okumamaya filan başlıyo.Dvd writer den mi yoksa medyalara kötü baktığımdan mı kaynaklanıyo bu sorun bilmem.
DVD writerlar gerçekten hangisi olursa olsun biryerde medya seçiyor ve bazen kendileri yazdıkları medyaları bile kendileri okuyamayabiliyor. Şuan benim böyle sorunları yaşamayacak bir ürün olduğunu sanıyorum oda NEC ND-3540A ürünü.... Ama yinede chip ürün testlerini takip etmekte yarar var yeni çıkan ürünlerin testlerini en kısa zamanda sadece chip testlerinden öğrenebilirsin...