slm arkadaslar. bilgisayarıma 512 mb ddr2 li bi ekran kartı almayı düşünüyorum. marka olarak sapphire ve asus arasında kaldım. model olaraksa hd3650 ya da eah2600 pro arasında kaldım. yardım ederseniz sewinirim...
yeni ekran kartı alacagım acil yardım..
sapphire hd3650 diorum..sistem gereksinimin için bu güzel tercih olur...
insallah pisman olmam cunku ben asus un daha ii oldugunu düsünüyodum...
bunu bu forumda 3 ncu yazisim.
Kesenin agzini biraz acip HD3850 al. Senin icin hem daha iyi hemde daha performansli olur. E tabi daha uzun sure idare eder.
yalnız iyi de benim ddr2 almam gerekioo.. sanırsam hd3850 ddr3
ibrahimkutukyalnız iyi de benim ddr2 almam gerekioo.. sanırsam hd3850ram lerin ddr2 olduğu için ddr2 olan ekran kartı istiyorsun anlaşılan bilgisayarın ram iyle ekran kartının ram inin bir birleriyle hiç alakası yok ister ekran kartının ram i GDDR5 olsun hiç farketmez herhangi bi sorun yaşamazsın......HD3850 yi öneririm seni uzun bi süre götürür.....
Son Düzenleme: bjk_memo ~ 18 Temmuz 2008 14:43
arkadaslar yani sapphire ati hd3650 512 mb ddr2 karta para werilmez mi diyorsunuz
evet biraz daha para biriktirsen 3850 almanı öneririm
kolay gelsin..
arkadaslar bi daha sorayım ben yine de illa ddr2 olması gerekmiyo di mi alacagım ekran kartının ddr3 ddr4 de olabilir.. bilmiyorumcünkü pek fazla aralarındaki farkı. sorun olmaz heralde
ibrahimkutukarkadaslar bi daha sorayım ben yine de illa ddr2 olması gerekmiyo di mi alacagım ekran kartının ddr3 ddr4 de olabilir.. bilmiyorumcünkü pek fazla aralarındaki farkı. sorun olmazanakartınızın yazdığı tür ramler için geçerlidir ekran kartlarında böyle birşey geçerli değildir
rica ederim..Son Düzenleme: 07BENER07 ~ 18 Temmuz 2008 21:26
DDR2, DDR3,DDR4, DDR5 merak etme hepsi uyar