Mrb arkadaşlar;bi arkadaşım pc sine yeni bi ekran kartı takmakistiyor fakat sistemin özelliklerini ne ben ne de o bildigi için bilenarkadaşlardan yardım bekliyoruz. sistem özellikleri şöyle :
ASUS—- P5LD2-X/1333—- ANAKART
ASUS—-EAX1550 SİLENT—- EKRAN KARTI
CORE DUO—- E8200 İŞLEMCİ
KİNGSTON—- 2GB 667 MHZ RAM—-
pc bu ve arkadaşım bu pc de gta ıv du ne bılım crysis di yada digergrafıklerı zorlayan oyunları oynamak ıstıyor.Bunu bu pc de sadece ekrankartı alarak yapabılır mı?
örnegin gidip bi hd4850 ekran akrtı da alınabılır ama bu sısteme uyumlu olur mu bıraz zor
neyse demek ıstedıgımı anlayacagınızı dusunuyorum yarıdmlarınız beklıyorum şimdiden tsk ler
Yeni ekran kartı almak için yardım bekliyorum !!!
200tl den fazlasını veremem maalesef. bu sistemde tam bılmıyorum ama 400w olması lazım galiba yetmez diyorsunuz ne öneriyosunuz peki?
Öncelikle PSU'nun kaç watt olduğuna ve markasına bakın.
High Power 400 watt ise gerçek 400 watt verebiliyordur. HD 4770 alabilirsiniz...
peki bu kartla gerçekten istenilen verim alınabilir mi gta ıv veya crysis gibi oyunlardan biraz daha açarsanız hani niye o ekran kartı gibi?? mesela 9600gt 256 bit onermişlerdi ddr3 olamaz mı?
Evet, 4770 gayet iyi bir seçim olur.
Oyunları high detay açarsın.GTA 4'ü ise,orta düzeyde açar.
Şimdiden hayırlı olsun.
peki çok tsk ettim yardım ve önerileriniz için.
peki bi şey daha sorucam bu sistem için deger mi o kadar ii ekran kartı almaya sizce?daha makul ama yıne de gta ıv u oynatıcak bı akrt yok mu mesela az once dedıgım 9600gt 256 bıt ddr3 nasıl olur??
gta 4 oynatmayı 9400gt bile yapar 9600gt alasın varsa onu al
hani sizi de biraz sıkıyorum mutlaka ama kendımle celısıyorum ya şimdi 9600gt ile ne kadar performans farkı oau kı arada yanı kac fps de oynarım 900gt de yada hd4770 de normal ayarlda mesla?
HD 4770 daha iyi bir kart. Ama 9600 GT de yeterlidir, yalnız çekirdek hızı 650-675 MHz olan bir model seçin. Tercih size kalmış ama 9600 GT'den de düşük kart almayın derim.
peki yardım ve önerileriniz için çok teşekkür ettim.
nvidia ekran kartlarından alacaksan 9800gt al;
http://www.vatanbilgisayar.com/z ... ils.aspx?I_ID=40446
220 tl kusur
ama 9800gt 9600gt'den 30 tl daha pahalı
amd(ati) 4770 ile aynı seviye
GTS 250 var o fiyata, gerek yok.