Merhaba arkadaşlar dün yeni ekran kartı ve psu aldım bunlar asus EAH5850 ve fsp saga II 500 w,psu yu ve ekran kartını doğru bir şekilde bağladık herşey tamam,kasayı açtığıımız anda sürekli dıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııttt diye ötüyor ve kapatmak zorunda kalıyoruz sizce sorun ne lütfen yardım edin :(eski ekran kart ve psu mu takıyorum ses yok fakat bu seferde görüntü gelmiyor,eski ekran kartımı yeni psu ile deniyorum yine ötüyor,yeni ekran kartıyla eski psu mu deniyorum yine ötüyor...
Yeni ekran kartı problemi aacill
öncelikle önceki ekran kartının tüm sürücülerini kaldırınız
sonra yeni kartı takınız ve sürücülerini kurunuz
eski ekran kartım ve psu yu takınca artık görüntü gelmiyor benim anakart pcı express 2.0 değilmişekran kartı 2.0 olduğu için böyle bir sorun olmmuş olabilir mi sizce?
öncelikle önceki ekran kartının tüm sürücülerini kaldırınızadam pc açılmıyor diyor sen ne diyorsun. Arkadaşım güç kablolarını tam taktığına emin ol. Bazı ekran kartlarında 2x6pin güç girişi var buna dikkat et. Diğer tüm parçalarınıda bir kontrol et belki ram yuvasında çıkmıştır vs. Çünkü o psu ekran kartına yeter.
sonra yeni kartı takınız ve sürücülerini
girişlerden birini takmayı unutuyosundur örneğin ekran kartında ek güç girişleri olur veya bazı anakartlar 2 adet güç girişine ihtiyaç duyar onları iyice gözden geçirmeni tavsiye ederim.
önceki ekran kartım güç girişiyle bağlanmıyormuştu yani gücü direk anakarttan alıyormuştu...
benim anakartın slotu pcı express 2.0 değilmiş,ekran kartı 2.0 olduğu için böyle bir sorun olmmuş olabilir mi sizce?
benim anakart pcı express 2.0 değilmişekran kartı 2.0 olduğu için böyle bir sorun olmmuş olabilir mi sizce?
OLum sen naptın ya git hemen yeni anakart al pcı express 2.0 ekran kartına 2.0 olmayan anakart .. Olmaz..
Saçmalama ondan tabiiki Sen bi pcı express 16 olmayan ekran kartına yere pcı express 16 lı ekran kartı takabilirmisin ..