Selam arkadaşlar. Yeni ekran kartı aldım bugün(Nvidia GT240 1GB 128 BIT GDDR5). Yüklemesini yaptım yeniden başlattım. Yeniden başladıktan sonra masaüstü ekranına kadar görüntü var(açılış ekranı vs) masaüstüne gelecekken sadece siyah ekran var.PC normal çalışıyormuş gibi gözüküyor.Güvenli modda normal bir şekilde açıldı(bu mesajıda güvenli modda yazıyorum). Sizce sorun nerden kaynaklanıyor. İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler. <
Yeni Ekran Kartı Siyah Ekran Sorunu!!
Ağ ile Güvenli modda internete girilebiliyor.
Eski ekran kartı onboard idi. O yüzden silmedim.Şimdi eskisini silip yenisini tekrar yüklicem.
Eski driver ı silip yenisini tekrar yükledim.Fakat durum değişmedi gene masaüstüne gelince siyah ekran.
aynı sorun bendede var nolur yardım edin oyun oynarken birden siyah ekran çıktı bende bi daha pcyi açmayı denedim ama açılmadı windows yükleniyor yazısı geldi fakat tam masaüstü geleceği sırada yeniden siyah ekran oldu ve bende güvenli moddan ekran kartı driverini kadırdım sonra yeniden başlattım ve pc açıldı daha sonra tekrar driveri yükledim fakat yine aynı şey oldu siyah ekran sorun driverdendir diye bende başka güncel sürümlerini yükledim fakat yine siyah ekranla karşılaaştım yardımlarınızı bekliyorum