6-7 ay önce amd rx 470 aldım ve ilk işim pc ye format atmak oldu ama yeni ekran kartını aldıktan sonra pc çok yavaşladı geç açılmaya başladı görev yöneticsinden baktığımda diskimin sürekli %99 %100 olduğu gösteriyor h1z1 pubg gibi oyunlarda paraşütten indiğim gibi binalar görünmüyor hemen yüklenmiyor yere iniyorum örneğin ama binalar görünmüyor bir şey apamyıroum görünse bile 5 dakika geçmeden takılmaya başlıyor oyun kasma değil takılma sistemim gayet yüksek olmasına rağmen takılma oluyor ki olmaması lazım sorunu ne anlamış durumdayım ne çözmüş yardımcı olursanız çok sevinirim.
Yeni ekran kartımdan sonra meydana gelen sorunlar
-güç kaynağı yeterliliğini kontrol et http://www.coolermaster.com/power-supply-calculator/
-imkanın varsa ram takviyesi yapıp dene
-ekran kartı ve ramleri söküp slota giren kısımlarını zarar vermeden silgiyle sil
-kasayı topraklayarak statik elektriği gider
-tüm driverların eksiksiz olduğundan emin ol (özellikler anakart,çipset driver ı).farklı işletim sistemleri yükle (win7 gibi)
-uygun işletim sistemini yüklediğinden emin ol (4gb ram ve üzeri 64bit, 4gb ram altı 32bit)
Son Düzenleme: excel_mustafa ~ 29 Haziran 2017 14:01
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
5 mesaj
8gb ramim var windows 32 bit diyor cooler master 450 watt vardı bende pc kapanıyordu yeni power aldım zaten 850 watt %85 bronz bu aldığım yeni yani powerdan sıkıntı olduğunu sanmıyorum 64 bit nasıl yapabilirim peki ben 2 kez format attım ve ikisinde de 32 bit oldu otomatik