yeni Flashlı sitem. Bu arada web tasarım yapılır

erbilgs
18-04-2009, 17:16   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
9 mesaj

arkadaşlar 2 günde bitirebildim.

sizce nasıl olmuş?

www.er-bil.com

DrSifa
18-04-2009, 19:55   |  #2  
Taze Üye
4 mesaj

TebrkLer.Hiçte fena değiL. :)..

bende lise 2 öğrencisiyim.bu yoLda iLerliyorm..

başarıLarınızın devamını diLerim.

osmanefe
18-04-2009, 20:07   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,693 mesaj

ben lise 3 öğrencisiyim bu yolda ilerliyorum :) hoş olmuş ama renk bakımından göz yorucu ve müzik pekte hoş olmamış bilmiyorum bu kişisel zevke bağlı ama bilmiyorum sayfa yapı bakımından güzel ama renkler ve müzik pek hoşuma gitmedi birde arka plan siyah yerine beyaz filan olsa birde belli bir çerçevede değilde daha dağınık bir bir çerçeveye sahip olsa yani genişleyen çizgiler filan çok güzel olurdu ama yinede çok hoş olmuş :)

bektash
18-04-2009, 20:34   |  #4  
Yıllanmış Üye
1,997 mesaj

Ben üniversite mezunuyum :) bence gayet basit Bunu söylememin tek sebebi bu işler ile ugraşıyor olman.. Web tasarımcı dedigin Önce sitesi ile konuşulucak. sadece flash değil Ajax-Php desteğide olucak. 3 boyutlu grafikler ve Görsel Şölen Sergileyecek.. Bu dediğin Personal Site :) Üzerinde oynanmış olması gayet normal ve basit.. Daha Pratik ve Çözücü fikirler üretmeni tavsiye ederim ;) Ayrıca Web Tasarım Sitesinde David Vandetta'nın işi ne ? Sizce de garip değil mi ? :)

Son Düzenleme: bektash ~ 18 Nisan 2009 20:34
erbilgs
18-04-2009, 21:36   |  #5  
OP Taze Üye
9 mesaj
bektash
Ben üniversite mezunuyum :) bence gayet basit Bunu söylememin tek sebebi bu işler ile ugraşıyor olman.. Web tasarımcı dedigin Önce sitesi ile konuşulucak. sadece flash değil Ajax-Php desteğide olucak. 3 boyutlu grafikler ve Görsel Şölen Sergileyecek.. Bu dediğin Personal Site :) Üzerinde oynanmış olması gayet normal ve basit.. Daha Pratik ve Çözücü fikirler üretmeni tavsiye ederim ;) Ayrıca Web Tasarım Sitesinde David Vandetta'nın işi ne ? Sizce de garip değil mi ? :)
doğru söyledikleriniz abi. kısa sürede olduğu için böle oldu. ama acil açmam gerekiyordu şuan idare edicem 1 ay fln böle kalıcak.
müşteri çekmem gerekiyor belli kısımdan .. acil bitane siteyi bitirmem gerekiyor 4 gündür uğraşıyorum. kendi siteme fazla vakit ayıramadım. ama ilerde değiştircem. yeni yaptığım siteleride yayınlıcam burda.
sizin yorumlarınız önemli

emrah33
24-04-2009, 01:07   |  #6  
emrah33 avatarı
Yıllanmış Üye
802 mesaj

Emek harcamışssın ama daha iyisini yapabilirdin. Ayrıca 2 günde çıkartman gereken bir iş için joomla kullanabilirdin.

bektash
24-04-2009, 01:27   |  #7  
Yıllanmış Üye
1,997 mesaj
emrah33
Emek harcamışssın ama daha iyisini yapabilirdin. Ayrıca 2 günde çıkartman gereken bir iş için joomla kullanabilirdin.
joomla güzel bir sistem fakat ugraştırıyor bunun üzerine Flashı yapması daha pratik :)

PcMaKeR
29-04-2009, 21:05   |  #8  
PcMaKeR avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 6
8,935 mesaj

bide forbibden vermese :D görseydik ya. iki gün de açılınca böle oluyor. Benimde çok olurdu kök dizine erişim yasak 403 dedik yasak lan girmeyin :D
Göremediğime üzüldüm. Yenice flasha başladım bende.

mersin style
03-05-2009, 02:20   |  #9  
Taze Üye
15 mesaj

Güzel olmuş siten başarılarının devamı ıle bende içinde flsh olan bir siteye sahibim www.mersinstyle.tr.gg

mersin style
10-05-2009, 19:00   |  #10  
Taze Üye
15 mesaj
AdRaMiTi

Bu site bence Ücretsiz uzantılı olmamalı Kendine domain alıp yoluna ordan devam etmelisin kanımca Göz kırpma

Ayrıca "erbilgs" kardeş zaten Sevgili Üniversiye mezunu "bektash" kardeşimiz dile getirmiş lakin şu anki teman filanda hayet hoş bunu geliştirirsen cok daha güzel olur.

Artık ücretsiz diilm www.mersinstyle.com.tr.tc

TreXiaNos
26-05-2009, 00:05   |  #11  
Üye
85 mesaj

merhaba müşteri çekmem gerekiyor yazmışsınız. Para kazanmayı hedefliyorsanız kitleye hitap edicek bi proje yapmalısın tasarım sana özel olmalı ve kullanıcılar sitede dolaşınca zevk almalı.

VOY
08-06-2009, 17:12   |  #12  
Yıllanmış Üye
922 mesaj
mersin style
Artık ücretsiz diilm www.mersinstyle.com.tr.tc
Arkadaşım .com.tr.tc alan adı aslında alan adı değilde alan adı yönlendirme sistemi, hizmeti ücretsiz değimi? Ağzı kulaklarına varıyor.
---

Ayrıca arkadaşım www.er-bil.com hakkında çok basit bir site olmuş ayrıca gerçek, güzel, orjinal fikirli web tasarımı 2 günde bitmez. Kendini geliştimen gerekir. Kolay gelsin...Cool

Son Düzenleme: VOY ~ 08 Haziran 2009 17:14
PcMaKeR
08-06-2009, 17:21   |  #13  
PcMaKeR avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 6
8,935 mesaj

http://www.er-bil.com/index.php/profesyonel-paket.html

Orda arama motorlarında 1. sayfa garantisi var. o biraz zor :D garanti vermemek lazım.

benim site : www.sinavlartr.com ilk sıralarda çoğu sorguda ama genede kimseye birinci sayfada çıkma sözü vermedim yaparken.

mesela google da sbs deneme sınavı diye aracında 2. sırada.

sbs deneme sınavıları dediğimde birinci sırada çıkar.

kendim sıfırdan portal yazdım tamamen google a özel bir seo ile.

yinede belli olmuyor.

(sonuçlar birinci sayfada bu arada o sıra bulunan sonuç sırası;))

Son Düzenleme: PcMaKeR ~ 08 Haziran 2009 17:25
huff
24-06-2009, 18:46   |  #14  
huff avatarı
Yıllanmış Üye
255 mesaj

Çok güzel olmuş,paylaşım için sağol.